Αθλητισμός

Δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο περιμένει η Ιντερ – Ετοιμος να φύγει από τα γήπεδα ο Χαντάνοβιτς

Δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο περιμένει η Ιντερ – Ετοιμος να φύγει από τα γήπεδα ο Χαντάνοβιτς

Πηγή Φωτογραφίας: Sport24

Τι γίνεται με Σκρίνιαρ και Ντε Φράι

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών για τους Νερατζούρι αφορούσαν κυρίως τον Μάρκους Τουράμ. Τον Γάλλο επιθετικό της Γκλάντμπαχ που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και αρέσει πολύ. Ελεύθεροι, όμως, μένουν το προσεχές καλοκαίρι και δύο παίκτες των Μιλανέζων. Δύο κεντρικοί αμυντικοί, για την ακρίβεια. Ο λόγος για τον Μίλαν Σκρίνιαρ και τον Στέφαν Ντε Φράι, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν τις απαντήσεις τους στη διοίκηση. Και ειδικά για τον ένα, για τον Σλοβάκο, υπάρχει σχεδόν σιγουριά ότι αυτή θα είναι θετική. Η παραμονή στην Ιντερ, άλλωστε, ήταν πάντα αυτό που ήθελε ο Σκρίνιαρ.

Από τη στιγμή, επομένως, που ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί υποστηρίζει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο, το θέμα δείχνει να κλείνει. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο Σλοβάκος πει «όχι» στην πρόταση των Νερατζούρι για συμβόλαιο με 6 εκατ. ευρώ ετησίως. Αντιθέτως, δεν θα είναι έκπληξη αν απαντήσει αρνητικά ο Ντε Φράι, ο οποίος πάντως δεν θεωρείται και υπεραπαραίτητος. Αν μείνει, θα είναι θετικό. Αν φύγει, στο Μιλάνο δεν θα πέσουν και στα πατώματα… Αν και προτιμούν, προφανώς, να μην τον χάσουν ως ελεύθερο. Οπως και να έχει, τα νεότερα ρεπορτάζ των Ιταλών λένε το εξής: Ο Σκρίνιαρ θα απαντήσει εντός του μήνα, ο Ντε Φράι εντός του Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και ρεπορτάζ για τον Χαντάνοβιτς, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν είναι πλέον βασικός στην Ιντερ και δεν έχει διάθεση να ψάχνει για άλλη ομάδα στο τέλος της σεζόν Ετσι, φέρεται να σκέφτεται όλο και πιο σοβαρά το να σταματήσει και να πάρει θέση στο τιμ του Σιμόνε Ιντσάγκι. Οι σχέσεις των δύο, άλλωστε είναι τέλειες και δεν έχουν επηρεαστεί στο ελάχιστο από το γεγονός ότι ο «Χάντα» δεν είναι πλέον βασικός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments