Lifestyle

Νίνο: Τραγούδησε μετά από 6 χρόνια ζωντανά στην τηλεόραση και το κοινό τον λάτρεψε

Νίνο: Τραγούδησε μετά από 6 χρόνια ζωντανά στην τηλεόραση και το κοινό τον λάτρεψε

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Νίνο: Ζει σε παράνοια

Ο Νίνο ήταν πρωταγωνιστής στη μουσική εκπομπή “Σπίτι με το Mega“, χθες, Σάββατο, το βράδυ, ο οποίος δέχτηκε θερμή υποδοχή από την οικοδέσποινα, Ρούλα Κορομηλά.

View this post on Instagram

A post shared by NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

Ο τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης βρέθηκε στο πλατό του μουσικού σόου ανανεωμένος, όπως παρατήρησε και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μίλησε για τον καλλιτέχνη.

Από την πλευρά του, ο Νίνο υπογράμμισε πως ναι μεν έχει αλλάξει εξωτερικά από τον καιρό που έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής, ωστόσο, στη βάση του ως άνθρωπος είναι ο ίδιος ακριβώς.

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, χθες έχει επέτειο από την ημέρα που ξεκινούσε αυτή η μεγάλη διαδρομή του στο τραγούδι, καθώς το 2002, δηλαδή ακριβώς πριν από 20 χρόνια, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο “Fame Story”.Ο Νίνο επεσήμανε ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή που το όνειρό του ήταν να βγάλει τα δικά του τραγούδια και να γίνει γνωστός στο κοινό, έζησε πολλές επιτυχίες, αλλά και πολλές αποτυχίες, τονίζοντας πως και τα εύκολα, αλλά και τα δύσκολα, είναι το ίδιο δύσκολα διαχειρίσιμα.

Στη συνέχεια, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, κάθισε πίσω από το πιάνο και αφού η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον καλό του φίλο Θοδωρή Φέρρη, τραγούδησαν κομμάτια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments