Lifestyle

Μουντιάλ: Η μάχη της κερκίδας – Οι καυτές κυρίες των Γάλλων ποδοσφαιριστών [pic]

Μουντιάλ: Η μάχη της κερκίδας – Οι καυτές κυρίες των Γάλλων ποδοσφαιριστών [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου mdz/Daily Mail

Η μάχη της κερκίδας: Οι καυτές κυρίες των Γάλλων ποδοσφαιριστών [pic]

Οι φίλαθλοι της Αγγλίας προετοιμάζονται για τον προημιτελικό αγώνα με τη Γαλλία το Σάββατο, όπου η ομάδα ελπίζει να εξασφαλίσει τη θέση της στον ημιτελικό στο Κατάρ.

Η γαλλική εθνική ομάδα όμως έχει μία διαφορετική λάμψη, καθώς λαμπερές αιθέριες υπάρξεις θα δώσουν το “παρών” στις κερκίδες επευφημώντας και εμψυχώνοντας τους αγαπημένους τους…ξεχωρίσαμε λοιπόν κάποιες…

Theo Hernández – Zoe Cristofoli (tattoo artist)

Η 26χρονη Zoe Cristofoli έχει σχέση με τον αριστερό μπακ Theo Hernandez εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το μοντέλο και influencer του Instagram είναι επίσης συνιδιοκτήτης του στούντιο για τατουάζ.

Το κορμί της είναι καλυμμένο με λουλούδια και σύμβολα, ενώ ένα τρίγωνο με τις λέξεις «Music Passion» κοσμεί το αριστερό της χέρι.

Μοιράζεται τακτικά εκπληκτικά στιγμιότυπα από τις περιπέτειές της σε όλο τον κόσμο μαζί, με φωτογραφίες σε τροπικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας. 

Το 2017, η Zoe πρωταγωνίστησε σε ένα μουσικό βίντεο με τον διάσημο Ιταλό τραγουδιστή Omar Pedrini, «Come se non ci fosse un domani». 

Η Theo δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής με τον οποίο βγαίνει όλα αυτά τα χρόνια – το 2015 είχε σχέση με τον τερματοφύλακα Frosinone Francesco Bordi. Ήταν επίσης αρραβωνιασμένη στο παρελθόν με τον ηθοποιό Andrea Cerioli.

Alphonse Areola – Marrion Valette Areola, fitness influencer 

Μητέρα τριών παιδιών και ιδρύτρια ενός blog lifestyle-fitness, η Marrion παντρεύτηκε τον Γάλλο τερματοφύλακα Alphonse Areola το 2014. 

Η φανατική του fitness μοιράζεται τακτικά κλιπ από μαθήματα pilates, ιδέες μόδας και φωτογραφίες με την οικογένειά της με τους 107.000 ακολούθους της στο Instagram.

Matteo Guendouzi – Mae

Ο πρώην σταρ της Άρσεναλ, Ματέο Γκουεντούζι, είναι αχώριστος με τη σύζυγό του Μέι από τότε που άρχισαν να βγαίνουν το 2019. 

Η 22χρονη, που ζει με τον Matteo στη Μασσαλία, τείνει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας 13.000 θαυμαστές στο Instagram όλα αυτά τα χρόνια. 

Μοιράζεται τακτικά στιγμιότυπα των ρούχων της με τους θαυμαστές της, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφίες διακοπών από ταξίδια στο Μαϊάμι, το Παρίσι και τις Μαλδίβες. Πέρυσι καλωσόρισαν στη ζωή τους την κόρη τους Mayleen.

Kylian Mbappé – ???

Η περίπτωσή του είναι ο απόλυτος γρίφος…πολλές κυρίες διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία…στην καρδιά του.

Ο Kylian Mbappé, συνδέεται με αρκετές καλλονές υψηλού προφίλ.

Όπως πολλοί διάσημοι ποδοσφαιριστές, ο Γάλλος επιθετικός και παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν έχει γίνει γνωστός και για την ενασχόλησή του με τη μόδα.

Είτε υπογράφει συμφωνίες με τον Dior, είτε συνεργάζεται με την ελβετική ωρολογοποιία Hublot είτε εργάζεται ως παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας γυαλιών Oakley, ο 23χρονος φτιάχνει όνομα.

Εκτός όμως από την απόδοσή του μπροστά στο τέρμα στη διεθνή σκηνή, οι οπαδοί ενδιαφέρονται επίσης να μάθουν αν σκοράρει κι εκτός γηπέδου.

Μέχρι στιγμής οι δύο επικρατέστερες υποψήφιες είναι το τρανς μοντέλο Ines Rau (αριστερά) και το επίσης μοντέλο Rose Bertram (δεξιά)  

Η εκρηκτική ερωτική ζωή του Mbappé έρχεται στο φως αφού κατέστησε σαφές ότι θέλει να φύγει από την τωρινή του ομάδα PSG στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο προπονητής Mario Pochettino είπε στην Gazzetta dello Sport ότι ο Mbappé ήταν νέος και ακόμα «ανώριμος», προσθέτοντας ότι χρειάζεται ακόμα «να βρει τον εαυτό του»

Rose Bertram

Ines Rau

.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments