Αθλητισμός

Λημνιός για μεγάλη ελληνική ομάδα – Δεν… παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ – “Μπαίνει 11αδα με Λουτσέσκου”

Λημνιός για μεγάλη ελληνική ομάδα – Δεν… παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ – “Μπαίνει 11αδα με Λουτσέσκου”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα, ο τραυματισμός και η βελτίωσή του!

Η πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα, ο τραυματισμός και η βελτίωσή του! Ο Έλληνας εξτρέμ ψάχνει ομάδα για να πάρει παιχνίδια ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν και το όνομα του φαίνεται να απασχολεί εκτός από τον Δικέφαλο, άλλες δύο ομάδες του Big-4.

Δημήτρης Λημνιός: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Έλληνας άσος είναι με το 1,5 πόδι κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά από τη ρήξη χιαστού που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Ο Λημνιός έχει κάνει, μάλιστα, χειμερινή προετοιμασία με την Κολωνία, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι οι Γερμανοί θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους στο δεύτερο μισό τής φετινής σεζόν. Γιατί το τέμπο της Μπουντεσλίγκα είναι διαφορετικό και, ίσως, υπάρξει κίνηση για τον δανεισμό του σε πρωτάθλημα άλλη ταχύτητας, προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό του.

Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους καλύτερους Έλληνες εξτρέμ και στη Super League, πλην του ΠΑΟΚ, υπάρχει κι άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για να τον εντάξει στο δυναμικό της αφού τον παρακολουθούν επίσης τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο, που γνωρίζει άριστα το ολλανδικό ποδόσφαιρο, για να μάθουμε τη σεζόν που έκανε με την Τβέντε.

Τον ξέρουμε τον Λημνιό, έπαιζε βασικό δεξιό και αριστερό εξτρέμ στη Τβέντε πέρυσι, είχε πολύ βασικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια (βγήκαν 4οι), έπαιξε και ως μπακ σε κάποια παιχνίδια αλλά κυρίως έπαιζε εξτρέμ“, όπως ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Στην αρχή δεν ήταν βασική επιλογή αλλά στη συνέχεια εκτιμήθηκε η ποιότητά του και πήρε τη θέση του βασικού. Γενικοτερα ήταν σταθερός. Είχε πολύ καλά νούμερα στα στατιστικά του”

Τι έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του από τη στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΟΚ;

“Έχει βελτιώσει πολύ το ένας με έναν, ενδεχομένως και τις μεταβιβάσεις του στις σέντρες. Παραμένει πολύ καλός τακτικά, είναι στρατιώτης μέσα στο γήπεδο. Μάρκαρε τον μπακ, προσέχει το όβερλαπ, για αυτό και ήταν βασικός και είχε μεγάλη συνεισφορά”.

Πού θεωρείς ότι θα παίζει αν επιστρέψει στον ΠΑΟΚ;

“Αν λάβουμε υπόψη τον Λουτσέσκου θα τον βάζει δεξιό εξτρέμ, εκεί που τώρα είναι ο Ζίβκοβιτς, ή και αριστερά. Αλλά σίγουρα στα εξτρέμ”.

Με ποιους θα ταίριαζε να παίζει στην 11άδα;

“Σίγουρα θα ταίριαζε με παίκτη που είναι πιο περιφερειακός φορ, για παράδειγμα ο Ολιβέιρα που βγαίνει από την περιοχή, στοπάρει, πιστεύω θα ταίριαζε καλύτερα στην 11άδα. Και ο Ζίβκοβιτς από  την άλλη πλευρά. Γιατί δεν είναι εξτρέμ τύπου να κάνει κίνηση ένας με έναν και να βγάλει σέντρα ξυράφι”.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments