Αθλητισμός

“Τρέχει” για μεταγραφή ο ΠΑΟ – Σίνγκλετον, Μήτογλου και… Λεζόρ – Προχωρημένο του Αντετοκούνμπο

“Τρέχει” για μεταγραφή ο ΠΑΟ – Σίνγκλετον, Μήτογλου και… Λεζόρ – Προχωρημένο του Αντετοκούνμπο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/Αρχείου

Η τιμωρία του Έλληνα άσου και ο παίκτης που έρχεται για πρωτάθλημα! Οι Πράσινοι μετά και την ήττα στην Βαλένθια, καλούνται άμεσα να πάρουν έναν ψηλό και στη λίστα τους υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα, αν και ο Ράντονιτς με τους συνεργάτες του... σαρώνουν την αγορά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην Ισπανία από την Βαλένθια και ένας λόγος, που έγινε αυτό ήταν η μέτρια παρουσία των ψηλών του.Του Παπαγιάννη, δηλαδή, και του Γκουντάιτις.Ο Ελληνας σέντερ δεν έχει βρει ακόμη τον πραγματικό του εαυτό, ενώ ο Λιθουανός είναι φιλότιμος αλλά όχι πολλά περισσότερα πράγματα.

Για αυτό άλλωστε και οι «πράσινοι» κάποια στιγμή θα πάρουν παίκτη για να ενισχύσουν την φροντ-λάιν τους. Η πλέον ιδανική περίπτωση είναι ο Ντίνος Μήτογλου, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κουβέντα, καθώς δεν έχει βγει η τιμωρία του διεθνούς παίκτη. Αν αυτή θα είναι βαριά, τότε ο Παναθηναϊκός θα εστιάσει αλλού την προσοχή του. Ισως στην Ευρωλίγκα, ίσως στην αγορά του ΝΒΑ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να βοηθήσει στην τωρινή κατάσταση, φαίνεται, όμως, ότι η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη έχει ήδη προχωρήσει τα πράγματα με τον 25χρονο σέντερ.

Ενας παίκτης σαν τον Λεζόρ της Παρτίζαν θα έλυνε πολλά προβλήματα στους «πράσινους», αλλά τέτοια εποχή δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό, που ακριβώς θέλεις. Δεν είναι καλοκαίρι, όπου οι επιλογές είναι άφθονες. Είναι τέλος του 2022 και οι λύσεις, που υπάρχουν για τις θέσεις των ψηλών δεν είναι πολλές.

Ισως και ο Κρις Σίνγκλετον θα μπορούσε να λύσει θέματα στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Προς το παρόν, όμως, ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ παραμένει εκτός δράσης από δική του επιλογή. Και μένει να φανεί αν θα παίξει κάπου από το ξεκίνημα του 2023 με ήδη αρκετές ομάδες μάλιστα να του έχουν χτυπήσει την πόρτα.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments