Ελλάδα

Χαλκίδα: Νεκρή σε τροχαίο 16χρονη συνοδηγός αυτοκινήτου που οδηγούσε 18χρονος

Χαλκίδα: Νεκρή σε τροχαίο 16χρονη συνοδηγός αυτοκινήτου που οδηγούσε 18χρονος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 18χρονος οδηγός.

Θρήνος για την 16χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Χαλκίδα. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης στον κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας, επί της οδού Στύρων, στη περιοχή Καμάρες, με θύμα την 16χρονη Αναστασία, η οποία ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 18χρονος, Βασίλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «EviaZoom.gr», ο 18χρονος έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε παρακείμενο μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 16χρονη, η οποία ανασύρθηκε, από πυροσβέστες, χωρίς τις αισθήσεις της από το σμπαραλιασμένο όχημα.

Τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 18χρονος οδηγός. Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ενώ σημειώνεται ότι στη περιοχή έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν ουκ ολίγα τροχαία.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.