Lifestyle

Κρεμλίδου: «Σήμερα καταδικάστηκε σε 15 μήνες ο εκβιαστής μου»

Κρεμλίδου: «Σήμερα καταδικάστηκε σε 15 μήνες ο εκβιαστής μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η νέα ανάρτηση της Έλενας Κρεμλίδου για τη δικαίωσή της στο revenge porn. Όσα δήλωσε στην κάμερα

Η Έλενα Κρεμλίδου ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες, ότι καταδικάστηκε ένας από τους άνδρες που την εκβίαζαν με δημοσίευση πορνογραφικού υλικού.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Youtuber δήλωσε χαρούμενη για τη δικαστική της δικαίωση, ενώ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έφτασε στα όρια της αυτοκτονίας.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Mariposa Kremlidou (@elena_mariposa)

«Δεν έχω γενέθλια, γιορτή αλλά έχω μια μικρή νίκη και σήμερα γιορτάζω! Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για κάτι που συνέβη δέκα χρόνια πριν και το 2018-19 βγήκε στο φως και άρχισαν οι καλοθελητές να δημοσιοποιούν πράγματα. Σε κάποια δεν ήμουν εγώ, αλλά έγραφαν το όνομά μου. Το κυνήγησα από τότε, συμβουλεύτηκα κατευθείαν δικηγόρο και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αγόρια και κορίτσια να το κυνηγήσετε. Σε μένα πέρασαν τρία χρόνια γιατί ήταν μεγάλη υπόθεση αλλά πήρα μια πρώτη νίκη. Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι. Είμαι χαρούμενη» δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από την δικαστή. Να προχωράμε, να μη δίνουμε τόση αξία και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν άκουσα ποτέ μια συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει. Όταν ο άλλος σε εκβιάζει μετά τι περιμένεις; Από αυτόν τον άνθρωπο να είναι άνθρωπος; Δεν ήρθε καν στο δικαστήριο. Ούτε ο δικηγόρος δεν ήρθε. Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Απλά χαίρομαι που ακούγομαι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments