Αθλητισμός

«Βόμβα» από την ιστοσελίδα του Ντονάτας Ουρμπόνας που «βλέπει» Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό

«Βόμβα» από την ιστοσελίδα του Ντονάτας Ουρμπόνας που «βλέπει» Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: MARCA

Θα γίνει lock out στο μέλλον στο ΝΒΑ.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας και το site που του ανήκει έριξαν «βόμβα»… μεγατόνων, καθώς αναφέρουν ότι είναι πιθανό σε περίπτωση που γίνει lock out στο ΝΒΑ στο μέλλον, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Basketnews» που ανήκει στο γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφος ανέβασε ρεπορτάζ για το lock out και τους Ευρωπαίους που θα επιστρέψουν στη Euroleague, δημιουργώντας μάλιστα και μια επεξεργασμένη φωτογραφία του Greek Freak με τη φανέλα των ερυθρολεύκων.

Η αλήθεια είναι ότι τα σενάρια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού περί lock out, όπως συνέβη και το 2011 δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναλύει τι θα κάνουν οι τρεις κορυφαίοι Ευρωπαίοι που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Ο λόγος για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ σε μια τέτοια περίπτωση θα σκεφτεί την επιστροφή και ο Ολυμπιακός θα ήταν μια από τις πιθανότερες επιλογές. Φυσικά τονίζεται ότι μπορεί να μοιάζει με όνειρο αυτή τη στιγμή για τις ομάδες της Euroleague, αλλά σαν σενάριο δεν απέχει πολύ, διότι εκπνέει στο τέλος της σεζόν η τωρινή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Το lockout του 2011 έφερε αρκετούς NBAers στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ένα πιθανό νέο lockout είναι πιθανό να φέρει ακόμη υψηλότερου επιπέδου παίκτες στην Ευρώπη. Τρεις από τους καλύτερους μεταξύ όσων παίζουν στο ΝBΑ είναι Ευρωπαίοι», αναφέρεται σε βίντεο που περιλαμβάνει πλάνα του Λούκα Ντόντσιτς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Νίκολα Γιόκιτς.

«Μπορεί να μοιάζει με όνειρο για τους Ευρωπαίους οπαδούς, αλλά είναι ένα πιθανό σενάριο. Η τωρινή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας εκπνέει στο τέλος της σεζόν 2023-24. Αν όμως οι παίκτες ή οι ιδιοκτήτες αποφασίσουν να κάνουν χρήση του όρου για opt-out, η CBA θα λήξει το καλοκαίρι του 2023, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2023-24», αποκαλύπτει.

Με πληροφορίες από top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments