Lifestyle

Τούνη: Φωτογραφήθηκε γυμνή λίγο πριν γεννήσει με χρυσό γκλίτερ- Όσα αποκάλυψε για το σώμα της

Τούνη: Φωτογραφήθηκε γυμνή λίγο πριν γεννήσει με χρυσό γκλίτερ- Όσα αποκάλυψε για το σώμα της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Ιωάννα Τουνη μπήκε και επίσημα στον μήνα της

Η Ιωάννα Τούνη λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί πραγματοποίησε μια γυμνή φωτογράφιση.

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της η instagrammer, η οποία περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πασπαλισμένη με χρυσόσκονη.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η εγκυμονούσα πόζαρε ολόγυμνη, κρατώντας τη ζωγραφισμένη με χρυσά χρώματα κοιλιά της, σε ένα concept που έχουν κάνει πολλές διάσημες γυναίκες προτού γεννήσουν. Η ίδια γνωστοποίησε το γεγονός, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα καρέ στο preview της φωτογραφικής μηχανής.

Οι εικόνες δεν έχουν ακόμα κοινοποιηθεί στα social media της, ούτε έχει γίνει για την ώρα γνωστό εάν πρόκειται για κάποια φωτογράφιση περιοδικού.

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πότε θα υποδεχτεί στον κόσμο τον γιο της.

Τη γνωστή Instagrammer είχε συναντήσει σε νυχτερινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και εκείνη, αναφέρθηκε στο νέο μέλος της οικογένειας.

«Χριστούγεννα με το νέο μέλος φέτος;» ρωτήθηκε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και απάντησε: «Θα δούμε! Είμαστε στο μεταίχμιο… Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments