Focus

Λαμπεροί celebrities που τα Χριστούγεννα λατρεύουν να ακολουθούν λιγότερο “φανταχτερές” συνήθειες

Λαμπεροί celebrities που τα Χριστούγεννα λατρεύουν να ακολουθούν λιγότερο “φανταχτερές” συνήθειες

Πηγή Φωτογραφίας: Edinburgh News

To στόλισμα του δέντρου, οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, το τύλιγμα των δώρων είναι μερικές μόνο από τις κλασσικές και αγαπημένες για πολλούς συνήθειες των ημερών.

Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους πως τα μεγάλα αστέρια της showbiz περνούν την περίοδο των γιορτών σε luxury σαλέ, χαρίζουν πανάκριβα δώρα ο ένας στον άλλον, δοκιμάζουν τα πιο gourmet φαγητά και απολαμβάνουν άφθονη σαμπάνια. Σίγουρα δεν θα πούμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει με βεβαιότητα, όμως πολλοί από τους λαμπερούς celebrities έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς ότι τα Χριστούγεννα λατρεύουν να ακολουθούν λιγότερο “φανταχτερές” συνήθειες, βρίσκοντας χαρά και ευτυχία ακόμα και στις πιο μικρές πράξεις. Και ποιες είναι αυτές;

Reese Witherspoon

View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

“Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για αυτήν την εποχή του χρόνου είναι να στολίζω gingerbread σπιτάκια με τα παιδιά μου και μετά να τρώμε την ζαχαρόπαστα” έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτηση της στα social media.

Kate Hudson

View this post on Instagram

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

“Κάθε χρόνο, ο Άγιος Βασίλης έρχεται και αφήνει δώρα για τα παιδιά εκτός σπιτιού. Στον δικό μας Άγιο Βασίλη αρέσει πολύ να τυλίγει τα δώρα ενώ λατρεύει να χαρίζει αστεία δώρα στους ενήλικες της οικογένειας” σημείωσε η ηθοποιός στο Fabletics

Brooke Shields

“Από την Μέρα των Ευχαριστιών και για όλο τον Δεκέμβριο, αγαπημένοι μου φίλοι έρχονται στο σπίτι μου για δείπνο. Μετακινώ τα έπιπλα και έχουμε χώρο να δειπνήσουμε όλοι μαζί. Μας αρέσει πολύ να ανταλλάσσουμε δώρα μεταξύ μας” αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξη της.

Kurt Russell

“Τα Χριστούγεννα είναι η ωραιότερη γιορτή και μαζί με τα παιδιά πάντα, κόβουμε το δέντρο την παραμονή των Χριστουγέννων κατά τη διάρκεια της ημέρας και την νύχτα αν χρειαστεί” ανέφερε ο Αμερικάνος Ηθοποιός.

Selena Gomez

“Ανυπομονώ να βρίσκομαι με την οικογένειά μου την ημέρα των Χριστουγέννων και να ανταλλάξουμε αστεία δώρα” είπε η τραγουδίστρια στο “Entertainment Tonight”.

Gwyneth Paltrow

“Μου αρέσει πολύ να έχουμε οικογενειακά παραδοσιακά Χριστούγεννα, για αυτό και μαγειρεύω πολύ την εορταστική περίοδο. Συνήθως μαγειρεύουμε όλοι μαζί γιατί αρέσει στα παιδιά να ασχολούνται με την κουζίνα” εξήγησε η ηθοποιός και επιχειρηματίας στην Daily Mail’s Femail.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments