Ζώδια

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Καινούργιες ευθύνες και υποχρεώσεις

ΚΡΙΟΣ Το 2023 ξεκινά δυναμικά, με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Άρη σε ορθή φορά στις 12/1, που σας ενθαρρύνει να κάνετε σχέδια, να συναντήσετε ανθρώπους και να θαυμάσετε τη συναρπαστική διαδρομή σας, καθώς θα είναι χρονιά πολλών αλλαγών. Στις 7/3 ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς και θα παραμείνει μέχρι το 2025. Η προσοχή σας θα στραφεί προς την εσωτερική θεραπεία και θα διαπιστώσετε πως ήρθε η εποχή για να αφήσετε πίσω ό,τι αποτελεί περιττό φορτίο και δεν σας αφήνει να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Στις 23/3 ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει το 20ετές ταξίδι του στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον τομέα της ανθρωπότητας, των ελπίδων και των ιδανικών σας. Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας και αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας. Στις 20/4 η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας φέρνει σημαντικές αλλαγές και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή. Στις 5/5 η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό τονίζει τον τομέα των οικονομικών σας και ενδεχομένως να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. Από τις 16/5, που εισέρχεται ο Δίας στον Ταύρο, οι ευκαιρίες για κέρδη και επιτυχίες θα είναι πολλές και θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Το φθινόπωρο μπορεί να ζοριστείτε με τις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 14/10 θα σας βάλει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των σχέσεών σας, ενώ η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28/10 θα επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που σας θα σας επιβάλουν να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των πόρων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2022 ήταν μια μεταμορφωτική περίοδος ωστόσο, το 2023 είναι η χρονιά που φέρνει την ανταμοιβή των κόπων σας. Στις 7/3 ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς και θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην κοινωνική σας δικτύωση, τη συλλογική προσπάθεια και τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Μέχρι το 2025 θα έχετε ολοκληρώσει την εφαρμογή μιας ιδέας και θα αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα ή μπορεί να απομακρυνθείτε από παρέες με τις οποίες δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θέτοντας ισχυρότερα όρια στην κοινωνική σας ζωή. Μόλις ο Πλούτωνας εισέλθει στον τομέα της καριέρας και των δημοσίων σχέσεων στις 23/3, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2043, οι επιτυχίες θα είναι πολλές, ενώ θα αυξηθεί και η δημοτικότητά σας, αλλά να αναμένετε και σημαντική αύξηση ευθυνών. Στις 20/4, με την Έκλειψη Ηλίου στον Κριό, θα ξεπεράσετε ενοχές που σας έκαναν να απολογείστε συνεχώς για τις επιλογές και τις επιθυμίες σας. Μια πολύ σημαντική στιγμή είναι στις 5/5 με την Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό που θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση ενός κύκλου, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή, την εργασία ή την οικογένεια. Μια πολύ καλή εποχή με τύχη και ευκαιρίες ξεκινά από τις 16/5 που εισέρχεται ο Δίας στο ζώδιό σας και θα σας βγάλει τον καλύτερό σας εαυτό. Η Αφροδίτη, που είναι δικός σας κυβερνήτης, στις 22/7 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 3/9 ενδεχομένως να δοκιμαστούν οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια, κάτι που μπορεί να κορυφωθεί στις 28/10 με την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2023 ξεκινά δυναμικά με την επιστροφή του Άρη στο ζώδιό σας σε ορθή φορά στις 12/1. Η αποφασιστικότητά σας θα σας κάνει να μην πτοείστε από πιθανές προκλήσεις, επομένως θα πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να είναι συγκεκριμένοι και να μη σας παρασύρει ο υπέρμετρος ενθουσιασμός που μερικές φορές σας οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις. Στις 7/3 ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς και καθώς θα ενεργοποιήσει τον τομέα της καριέρας και της φήμης σας για τα επόμενα δύο χρόνια, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εργαστείτε για έναν υψηλότερο στόχο ή να υλοποιήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Στις 23/3 ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο, τονίζοντας τον τομέα της επέκτασης, των σπουδών και της πνευματικής σας ανάπτυξης. Μέσα στην επόμενη 20ετία θα κάνετε πολλά ταξίδια και θα ζήσετε για κάποια χρόνια στο εξωτερικό για σπουδές ή επαγγελματικούς σκοπούς. Η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 20/4 φέρνει νέες ιδέες και σας εμπνέει να δημιουργήσετε το δικό σας δίκτυο. Με τη σωστή επιλογή συνεργατών θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας και θα υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ωστόσο, μια Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5/5 θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ της επιθυμίας να παραμείνετε παραγωγικοί και της ανάγκη για ανάπαυλα. Από τις 16/5, που εισέρχεται ο Δίας στον Ταύρο, μπορεί να παρατηρήσετε μια έντονη αλλαγή στον ψυχισμό σας και θα συμβιβαστείτε περισσότερο με την πραγματικότητα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 14/10 θα σημάνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, φέρνοντας ένα νέο έρωτα ή έναν απόγονο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2023 είναι μια σημαντική χρονιά, καθώς θα μάθετε πολλά και θα κατακτήσετε τους στόχους σας. Από τις 7/3 που εισέρχεται ο Κρόνος στους Ιχθύς, στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια, θα αναγκαστείτε να γίνετε πιο ρεαλιστές σχετικά με τη σταδιοδρομία σας, ενώ θα είστε και πιο πειθαρχημένοι. Στις 23/3 ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο, σηματοδοτώντας μια εποχή αλλαγών που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια των επόμενων 20 ετών. Καθώς αυτή η διέλευση ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Στις 20/4 η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό θα σας φέρει σε ένα σταυροδρόμι στην καριέρα σας, καθώς θα είναι η στιγμή που ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις σας. Κυνηγήστε τα όνειρά σας κι αφήστε στην άκρη τα αδιέξοδα. Στις 5/5 η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό ανατέλλει στον καλλιτεχνικό τομέα της δημιουργίας και μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά σας παθιάζει. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί από τις 16/5 που εισέρχεται ο Δίας στον Ταύρο, φέρνοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σας με τα οποία θα αναπτυχθούν φιλίες ή και μια ερωτική σχέση. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό στις 14/10 κλείνει έναν κύκλο στον τομέα της οικιακής σας ζωής και φέρνει νέα, χαρμόσυνα γεγονότα. Ενδεχομένως να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, να πουλήσετε ένα ακίνητο ή να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι.

ΛΕΩΝ

Η ζωή σας θα απογειωθεί μέσα στη νέα χρονιά, η οποία ξεκινά με την επιστροφή του Άρη σε ορθή φορά στις 12/1 και αφού επανεκτιμήσετε με ποιους και τι θέλετε να περιβάλλετε τον εαυτό σας, θα είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή υψηλούς στόχους που έχετε οραματιστεί. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το 2023 θα είναι εύκολο. Καθώς ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς στις 7/3, και θα παραμείνει στον τομέα των κοινών πόρων και του έρωτα για τα επόμενα δύο χρόνια, αυτό το έτος αλλάζει τη δυναμική στη ζωή σας. Εάν έχετε καταπιεστεί, είναι καιρός να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να θέσετε τα απαραίτητα όρια. Οι σχέσεις σας θα νιώσουν περισσότερο αυτόν τον μετασχηματισμό, ειδικά όταν ο Πλούτωνας εισέλθει στον Υδροχόο στις 23/3. Επειδή ο Υδροχόος είναι το απέναντί σας ζώδιο, αυτή η διέλευση του Πλούτωνα, που θα διαρκέσει περίπου 20 χρόνια, θα ταρακουνήσει τις συνεργασίες σας και θα φέρει νέα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 20/4 θα ενεργοποιήσει τον τομέα της οικιακής σας ζωής και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο. Κάποιοι θα εγκαταλείψετε την πατρική στέγη και θα ανοίξετε τα φτερά σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποκτήσετε ένα νέο ακίνητο. Στις 16/5 ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο και καθώς ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και της φήμης, θα έχετε σημαντικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας. Πολύ δυνατή στιγμή είναι στις 28/10 με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Ενδεχομένως να εγκαταλείψετε μια επαγγελματική δέσμευση υπέρ μιας άλλης ή να ξεκινήσετε μια διαφορετική επαγγελματική πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φέτος πρόκειται να φτάσετε σε ένα σημείο καμπής στην καριέρα σας, επομένως κρατήστε τα χέρια σας στο τιμόνι. Η χρονιά ξεκινά με την επιστροφή του Άρη σε ορθή φορά στις 12/1, που σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αίσθηση της φιλοδοξίας και θα δεσμευτείτε στους στόχους της καριέρας σας. Το 2023 θα μπορούσε να είναι μια χρονιά μεγάλων εξελίξεων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς στις 7/3 και θα σας παρακινήσει να γίνετε πιο ρεαλιστές ως προς τη δυναμική της σχέσης σας. Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κρόνος θα σας ενθαρρύνει να δώσετε προτεραιότητα σε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις με άτομα που έχουν πραγματικά κερδίσει την εμπιστοσύνη σας (και το αντίστροφο). Στις 23/3 ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την 20ετή διέλευσή του στον Υδροχόο, φέρνοντας μια μεταμόρφωση στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Φέτος, θα μάθετε περισσότερα για το πώς να είστε πιο αποτελεσματικοί στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Θα χρειαστεί να βάλετε όρια και να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας στις 20/4 με την Ηλιακή Έκλειψη στον τομέα των κοινών σας πόρων. Εάν έχετε δώσει πάρα πολλά και λαμβάνετε πολύ λίγα, είναι καιρός να ανακτήσετε τον έλεγχο αυτού που σας ανήκει. Στις 5/5, με την Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό, μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα αλλάξει τα πάντα, ειδικά με αδέλφια, γείτονες ή στενούς φίλους. Ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο στις 16/5, φέρνοντας θετικότητα, αισιοδοξία και αφθονία. Καθώς ο Δίας περνά το υπόλοιπο του 2023 στον τομέα των εμπειριών και της επέκτασης, θα κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Το 2023 μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη χρονιά, αλλά θα έχει όμορφα αποτελέσματα. Ο Άρης στους Διδύμους επιστρέφει στις 12/1 σε ορθή φορά και θα κυνηγήσετε με περισσή αποφασιστικότητα τα όνειρά σας. Ενδεχομένως να συναντήσετε πολλές προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για μεγάλες επιτυχίες. Με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύς στις 7/3 θα νιώσετε την πίεση να καλλιεργήσετε μια υγιή και παραγωγική ρουτίνα κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών. Μέχρι τις 23/3 μια ακόμη πιο σημαντική πλανητική μετάβαση θα εκτυλιχθεί, καθώς ο Πλούτωνας θα εισέλθει στον Υδροχόο, όπου θα μεταρρυθμίσει τον τομέα του έρωτα και της αυτοέκφρασης κατά τη διάρκεια των επόμενων 20 ετών. Μπαίνετε σε μια περίοδο της ζωής σας που χαρακτηρίζεται από γόνιμη δημιουργία και έντονη καλλιτεχνική παραγωγή. Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας ανοίγει με την Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 20/4, καθώς ενεργοποιείται ο τομέας των συνεργασιών σας. Ενώ μπορεί να λέτε «αντίο» σε ένα άτομο, δημιουργείτε χώρο για κάποιο άλλο που θα μπει στη ζωή σας. Και αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να προχωρήσετε στην επισημοποίηση του δεσμού σας ή στην απόκτηση παιδιού. Από τις 16/5, που εισέρχεται ο Δίας στον Ταύρο, τονίζεται ο τομέας των χρημάτων και του έρωτα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω κοινών πόρων ή να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28/10 θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου στον τομέα των αποκτημάτων σας και θα ευνοήσει διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και επιχειρηματικά ρίσκα, αρκεί να είστε προσγειωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2023 είναι η χρονιά που αναλαμβάνετε τα ηνία της ζωής σας, καθώς ξεκινά με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Άρη σε ορθή φορά, ενισχύοντας την αίσθηση της δύναμης και την αποφασιστικότητά σας. Μέσα στους επόμενους μήνες θα βελτιώσετε τη σχέση σας με αγάπη και δημιουργικότητα και θα περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Από τις 7/3 και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε σοβαρά με τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες. Ενδεχομένως να βρείτε και νέες διεξόδους διασκέδασης, γιατί όσο ωριμάζετε, ωριμάζουν και τα ενδιαφέροντά σας. Στις 23/3 ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 20 χρόνια και θα μεταμορφώσει τον τομέα της οικογενειακής σας ζωής. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια θέματα που έμειναν κρυμμένα κάτω από το χαλί και θα πρέπει να επιλυθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Στις 20/4 η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό θα σας βάλει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των στόχων σας και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, θα αναζητήσετε την τύχη σας σε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 5/5 θα σας ωθήσει σε ανάληψη ρίσκων, καθώς θα υπερισχύσει η ανάγκη σας να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με την είσοδο του Δία στον Ταύρο στις 16/5 έρχεται αέρας ανανέωσης μέσω νέων γνωριμιών που θα εξελιχθούν σε σημαντικές φιλίες, ενώ μπορεί να προκύψει κι ένας έρωτας που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Στις 28/10 η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο θα εντείνει την ανάγκη σας για επισημοποίηση της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τις σχέσεις σας και φτάσατε αρκετές φορές στο σημείο να σκέφτεστε σοβαρά τη λήξη μιας συνεργασίας ή ενός μακροχρόνιου δεσμού ωστόσο. Το 2023 ξεκινά με την επιστροφή του Άρη σε ορθή φορά και το επίπεδο απογοήτευσης που νιώθετε αρχίζει να υποχωρεί, ενώ θα είστε πιο διαλλακτικοί. Ο Μάρτιος είναι μήνας πολλών αλλαγών, καθώς στις 7/3 ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, ενεργοποιώντας τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή η διέλευση θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα των συγκρούσεων με συγγενείς και στενά αγαπημένα πρόσωπα. Θα μπορούσε επίσης να σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μια πιο ώριμη προσέγγιση στην προσωπική σας ζωή. Στις 23/3 ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο, ξεκινώντας μια διέλευση 20 ετών που θα μεταμορφώσει τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Με τον Πλούτωνα στον τομέα της νοητικής ανάλυσης αποκτάτε βαθύτερη αίσθηση σαφήνειας όσον αφορά τα γεγονότα και τις λεπτομέρειες. Στις 20/4 η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό φέρνει ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και θα ευνοήσει τη δημιουργία οικογένειας, ενώ η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5/5 θα σας ενθαρρύνει να συμφιλιωθείτε με οτιδήποτε συνέβη στο παρελθόν που σας προκαλούσε στασιμότητα. Ο κυβερνήτης σας Δίας εισέρχεται στις 16/5 στον Ταύρο και φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας ή μια απασχόληση με καλύτερες αποδοχές η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Με την Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 14/10 θα επαναπροσδιορίσετε τις φιλίες και τα ιδανικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2023 ξεκινά με μια ενεργειακά φορτισμένη νότα. Η Αφροδίτη σχηματίζει μια ακριβή σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας την Πρωτοχρονιά, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έντονα συναισθήματα και δραματικά νέα ξεκινήματα. Αξιοποιήστε τη δύναμή σας. Μέχρι να τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας στις 3/2 θα είστε σε πολύ πιο δυνατή θέση για να πάρετε αποφάσεις για λογαριασμό σας. Σημαντικές αλλαγές ξεκινούν από τις 7/3, καθώς εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Κρόνος στους Ιχθύς και για τα επόμενα 2 χρόνια θα δίνετε περισσότερη έμφαση στην επικοινωνία με οικείους, ενώ θα λέτε τη γνώμη σας με ακεραιότητα. Ο Πλούτωνας αφήνει το ζώδιό σας στις 23/3 και περνά στον Υδροχόο, απ’ όπου θα μεταμορφώσει τα οικονομικά και την αυτοπεποίθησή σας στην πορεία των επόμενων 20 ετών. Προετοιμαστείτε για αύξηση κερδών, ωστόσο θα πρέπει να μάθετε πώς να χτίζετε τον πλούτο σας, όχι μόνο πώς να τον ξοδεύετε. Με την Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 20/4 μπορεί να μετακομίσετε στο δικό σας σπίτι ή να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος της οικογένειας, ενώ με την Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5/5 θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας σε μια συνάντηση με φίλους από το παρελθόν. Κι αν δεν τον βρείτε τότε, από τις 16/5 που εισέρχεται ο Δίας στον Ταύρο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Στις 28/10, με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας και να μην εκμεταλλευτείτε τη στωικότητα του ερωτικού σας συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με νέες ιδέες και αυξημένη έμπνευση σας βρίσκει το 2023, καθώς ο Άρης στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή φορά στις 12/1, επαναφέροντας τη διάθεση για δημιουργία, ρομαντισμό και διασκέδαση, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε πιο εμπνευσμένοι και έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ο πιο σημαντικός μήνας του χρόνου θα είναι ο Μάρτιος, καθώς στις 7/3 ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια, και θα πάρετε μεγάλη ανάσα, μια και ξεπεράσατε τις πολλές προκλήσεις που έφερε ο Κρόνος στο ζώδιό σας. Αυτή η διέλευση σας ώθησε να βελτιώσετε τον εαυτό σας με τρόπους που ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι θα μπορούσατε και πλέον θα αλλάξετε τακτική με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Ωστόσο, η περιπέτεια αρχίζει από τις 23/3, που εισέρχεται ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, ο οποίος θα παραμείνει για τα επόμενα 20 χρόνια, που σημαίνει ότι είστε ένας από τους βασικούς παίκτες στην πνευματική επανάσταση και καλό θα είναι να κάνετε πρώτοι εσείς την αλλαγή που θα θέλατε να δείτε στον κόσμο. Η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 20/4 φέρνει σημαντικές ευκαιρίες σε όσους προωθήσετε τις υπηρεσίες σας και ολοκληρώνει έναν κύκλο που θα αφορά τις εκδόσεις ή τη διδασκαλία. Μια νέα εποχή ξεκινά για την καριέρα σας με την Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5/5, ενώ στις 16/5, με την είσοδο του Δία στον Ταύρο, προμηνύονται χαρμόσυνα γεγονότα στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Ωστόσο, στις 28/10 η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο μπορεί να ανακινήσει ένα οικογενειακό σας ζήτημα και θα πρέπει να διαχειριστείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΣ

Το 2023 θα αποτελέσει ορόσημο, χάρη στον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους που προκαλεί συγκρούσεις στον τομέα της οικογενειακής σας ζωής. Ωστόσο, αυτό θα τελειώσει στις 12/1 που επιστρέφει ο Άρης σε ορθή φορά σας και σας ενθαρρύνει να βρείτε μια λύση στα ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Στις 7/3 ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό θα σας βάλει κάτω από το μικροσκόπιο του Κρόνου, καθώς η απότομη ενέργεια που τον περιβάλλει θα σας ενθαρρύνει να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας και να δέχεστε την κριτική, όταν πρέπει. Στις 23/3, ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο, στον τομέα της πνευματικότητας, όπου θα παραμείνει τα επόμενα 20 χρόνια. Μέσα από αυτή την πορεία θα αλλάξει η ψυχοσύνθεσή σας και θα ωριμάσει η αντίληψή σας. Στις 20/4 να προετοιμάζεστε για μια αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση, καθώς η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στον αντίστοιχο τομέα. Μπορεί να επινοήσετε έξυπνους τρόπους για να έχετε περισσότερα έσοδα, αλλά θα είστε και πιο προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5/5 θα σας δώσει ώθηση να ταξιδέψετε μακριά και να ζήσετε μια μεγάλη περιπέτεια. Αν ασχολείστε με τη συγγραφή ή τη διδασκαλία, ο Δίας, από τις 16/5, με την είσοδό του στον Ταύρο θα σας εμπνεύσει και θα οξύνει τις δεξιότητές σας. Η Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28/10 θα σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις, δοκιμάζοντας σχέσεις με οικείους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments