Αθλητισμός

Πρόγραμμα-φωτιά: Τα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο!

Πρόγραμμα-φωτιά: Τα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε έναν πολύ κρίσιμο και απαιτητικό μήνα, όπου θα κριθούν πολλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε έναν πολύ κρίσιμο και απαιτητικό μήνα, όπου θα κριθούν πολλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Όλο το πρόγραμμα του Γενάρη. Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε έναν από τους πιο σημαντικούς και κομβικούς μήνες της σεζόν, καθώς πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έχει να δώσει τον Ιανουάριο, αν θέλει να κυνηγήσει το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο τη φετινή σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την εμφατική νίκη με 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης έχουν να δώσουν πέντε παιχνίδια για τη Superleague που έχουν το «πρέπει», ενώ συνολικά έχουν να δώσουν τουλάχιστον έξι μαζί με του Κυπέλλου, που μπορεί να αυξηθούν αν πάρει την πρόκριση στους «8» κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Μίτσελ είναι το φαβορί στο ζευγάρι αυτό, καθώς έχει επικρατήσει στο πρώτο ματς με 4-1, ενώ το πιο σημαντικό ίσως είναι ότι έχει να δώσει τέσσερα από τα έξι παιχνίδια του ο Ολυμπιακός μακριά από το Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στα social media της, ο Ολυμπιακός έχει να παίξει δυνατά ματς μακριά από το Φάληρο, αρχής γενομένης από αύριο (3/1, 21:30), όπου κοντράρεται με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Αμέσως μετά και ειδικότερα την Κυριακή (8/1, 16:00) ο Ολυμπιακός θα παίξει στον Βόλο με την ομώνυμη ομάδα, ενώ μεσοβδόμαδα θα δώσει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (11/1, 21:00).

Από εκεί και μετά δίνει το ντέρμπι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη τέσσερις μέρες αργότερα, ενώ μια βδομάδα μετά για το πρωτάθλημα παίζει κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 22/1 και μια βδομάδα μετά κλείνει τον μήνα στο φαληρικό γήπεδο απέναντι στον ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον πάρει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει είτε τον Άρη είτε τον Λεβαδειακό και θα προστεθούν ακόμη δυο παιχνίδια τον Ιανουάριο στις 17-19/1 και η ρεβάνς μια βδομάδα μετά (24-26/1).

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments