Αθλητισμός

Ο Λουτσέσκου βρήκε τους 11 εκλεκτούς

Ο Λουτσέσκου βρήκε τους 11 εκλεκτούς

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη και ο προπονητής του φαίνεται να έχει καταλήξει ήδη στο σχήμα που θα παρατάξει ως βασικό.

Μια προπόνηση έχει απομείνει στον Ραζβάν Λουτσέσκου για να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές ενόψει του τοπικού ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα (4/1, 20:00, Novasports Prime)

Το γεγονός ότι ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει την αποθεραπεία του για το οίδημα στην φτέρνα στερεί από τον προπονητή του ΠΑΟΚ μια επιπλέον λύση στον άξονα, την οποία του προσφέρει η επιστροφή του Φιλίπε Σοάρες σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ωστόσο μοιάζει δύσκολο να αλλάξει κάτι στον άξονα της μεσαίας γραμμής στην αναμέτρηση, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να διατηρείται, όπως όλα δείχνουν σε επιτελικό ρόλο μπροστά από τους δυο κεντρικούς χαφ: Ντόουγκλας Αουγκούστο και Στέφαν Σβαμπ.

Γενικότερα δεν φαίνεται να είναι ανοικτό το ενδεχόμενο πολλών αλλαγών σε σχέση με τα δυο παιχνίδια που ακολούθησαν την διακοπή για τα τελικά του Παγκόσμιου κυπέλλου σε Αγρίνιο και Περιστέρι.

Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής υπάρχει ένα ερωτηματικό με τον Ζόαν Σάστρε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την ίωση που τον κράτησε εκτός του αγώνα με τον Ατρόμητο, τον Λευτέρη Λύρατζη να έχει επιστρέψει στη διάθεση του Λουτσέσκου και τον Βιεϊρίνια να μπορεί να δώσει λύσεις.

Ανεξάρτητα πάντως από τις επιλογές στα πρόσωπα ο Λουτσέσκου περιμένει από τους παίκτες του να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί, σε σχέση με το τελευταίο τους παιχνίδι στο οποίο δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Ο προπονητής του Δικεφάλου γνωρίζει πόσο σημαντικό θα είναι να επιστρέψει η ομάδα του στα τρίποντα και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι όπως είναι αυτό απέναντι στον Άρη. Και θέλει τη νίκη που θα αποτελέσει εφαλτήριο για μια καλή πορεία στα πολλά και κρίσιμα παιχνίδια του Γενάρη.

Πηγή: SPORT24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments