Αθλητισμός

Πήραν φόρα οι Αγγελόπουλοι – Δεν μένουν μόνο στον Βεζένκοφ – Δύο σπουδαίες προτάσεις στα σκαριά!

Πήραν φόρα οι Αγγελόπουλοι – Δεν μένουν μόνο στον Βεζένκοφ – Δύο σπουδαίες προτάσεις στα σκαριά!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - αρχειου - EUROKINISSI

Οι ιδιοκτήτες των Πειραιωτών θέλουν να ισχυροποιήσουν το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Την κίνηση ματ με την ανανέωση του συμβολαίου του Σάσα Βεζένκοφ έκαναν πριν λίγες ημέρες οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ξεκόβοντας με συνοπτικές διαδικασίες οποιοδήποτε ενδιαφέρον από κάθε υποψήφιο “μνηστήρα” για τον Βούλγαρο άσο.

Πάντως, οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μείνουν μόνο στο “δέσιμο” του Βεζένκοφ, αφού σκοπεύουν να καλέσουν άμεσα και τους Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου για την επέκταση των συμβολαίων τους.

Αυτό αναφέρει σήμερα σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα “ΦΩΣ”, τονίζοντας ότι η ανανέωση των δύο Ελλήνων παικτών αποτελεί προτεραιότητα για τους Αγγελόπουλους, καθώς τα συμβόλαιά τους εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Σλούκας και Παπανικολάου μπαίνουν στο 33ο έτος της ηλικίας τους και θα ήθελαν ένα ακόμα γερό συμβόλαιο, πριν τελειώσουν την καριέρα τους και η επιθυμία τους φαίνεται πως είναι να παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το δημοσίευμα, η περίπτωση που ακολουθεί για ανανέωση είναι αυτή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος έχει επίσης συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

 Πληροφορίες από Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments