Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Σε τρία χρόνια φέραμε κοσμογονία στις Ένοπλες Δυνάμεις

Παναγιωτόπουλος: Σε τρία χρόνια φέραμε κοσμογονία στις Ένοπλες Δυνάμεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να γίνει για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν διακριθήκαμε μέσω της αδράνειας, αλλά μέσω της υπερδραστηριότητας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

«Κάναμε αυτό που έπρεπε να γίνει για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν διακριθήκαμε μέσω της αδράνειας, αλλά μέσω της υπερδραστηριότητας», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο Ν. Παναγιωτόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «RealFm», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις ενέργειες της κυβέρνησης αναφορικά με την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Προτιμώ να λογοδοτήσω για μια υπογραφή που έβαλα σε μια σύμβαση, αν είναι να λογοδοτήσω, που αισθάνομαι ότι όλα έχουν γίνει απολύτως διαφανώς και σύμφωνα με τις ανάγκες, τις προτεραιότητες και το σχέδιο των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά να λογοδοτήσω για κάτι που δεν έκανα», ανέφερε ο υπουργός.

«Το πρόβλημα» είπε, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, «στο εξοπλιστικό της χώρας προκύπτει επειδή για πολλά χρόνια κάποιοι δεν έκαναν τίποτα, ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάποια πράγματα, παρά την οικονομική δυσκολία. Αυτοί δεν ήμασταν εμείς. Είναι αυτοί που σήμερα μας κουνούν το δάχτυλο για τις αποφάσεις που δεν πήραν». «Όχι λοιπόν να εγκαλούν αυτοί που έκαναν περίπου τίποτα, εμάς, που σε τρία χρόνια πραγματικά φέραμε μια κοσμογονία στις Ένοπλες Δυνάμεις, εκνευρίζοντας -αν θέλετε- γι’ αυτόν το λόγο και τους γείτονές μας», εξήγησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Παναγιωτόπουλος: Η κοινωνία βλέπει με πολύ ευνοϊκό μάτι όσα κάναμε τα τελευταία χρόνια

«Θεωρώ ότι η κοινωνία βλέπει με πολύ ευνοϊκό μάτι αυτό που έγινε τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με το σχέδιο που υποβάλαμε και ενέκρινε ο πρωθυπουργός. Γιατί απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι, μην το ξεχνάμε, να ενισχυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Εμείς, απλώς, εκτελέσαμε την εντολή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», συνέχισε ο υπουργός Αμυνας.

«Είμαστε έτοιμοι όλο αυτό να το υποστηρίξουμε και να το υπερασπιστούμε, γιατί είναι το έργο μας. Θα υπερασπιστούμε το έργο μας, όχι την απουσία του έργου μας. Και ο κόσμος θα κρίνει», υπογράμμισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments