Αθλητισμός

Τέλος… σήμερα ο Ράντονιτς – Μοερμάν ή Μονέκε για ΟΑΚΑ, ο 1ος που φεύγει – Ψάχνει μπαμ ο Δημήτρης!

Τέλος… σήμερα ο Ράντονιτς – Μοερμάν ή Μονέκε για ΟΑΚΑ, ο 1ος που φεύγει – Ψάχνει μπαμ ο Δημήτρης!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS - ©BASKETBALLCL - ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI

Η απόλυση του Μαυροβούνιου, οι μεταγραφές και το NBA για το Τριφύλλι! Γιατί δεν υπάρχει καμία βελτίωση στους Πράσινους, το μέλλον του προπονητή που φαίνεται εξαιρετικά αμφίβολο και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός είχε τα μαύρα του τα χάλια για ένα ακόμη παιχνίδι και για…μισό σουτ το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη δεν μπόρεσε να τον κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Μία ήττα, που αν ερχόταν, ίσως να σήμαινε και το τέλος του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο τελευταίος, όμως, μένει στο πόστο του (τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας) και μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι «ακολουθούμε την αγορά. Θα δούμε τι έχει στην αγορά. Θα συζητήσουμε γι αυτό τις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να κινηθούμε σωστά με τις μεταγραφές».

Αν δεν γίνει κάποια έκπληξη τύπου Μοερμάν, ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει παίκτη από την Ευρωλίγκα. Και αυτό γιατί η σχετική προθεσμία λήγει το απόγευμα της Δευτέρας. Και λογικά δεν θα προλάβει να κάνει κάτι. Εκτός, όπως αναφέραμε, αν πάει και πάρει τον Μοερμάν, που λέγεται ότι αποχωρεί από την Μονακό.

Από κει και πέρα, το πεδίο δράσης του θα είναι το ΝΒΑ. Γιατί από το Eurocup και το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι δύσκολο να πάρει παίκτη. Και γιατί η ποιότητα δεν είναι υψηλή και γιατί ο Παναθηναϊκός, πέρα από ουσία, θέλει να κάνει και θόρυβο. Αρα πρέπει να πάει στην αγορά του ΝΒΑ, που ήδη έχει ευκαιρίες.

Η τελευταία προέκυψε χθες το βράδυ όταν οι Σακραμέντο Κινγκς έκοψαν τον Τσίμα Μονέκε. Έναν undersized πάουερ-φόργουορντ, που έκανε πράγματα και θάματα πέρυσι με την Μανρέσα. Οι εμφανίσεις του με την ισπανική ομάδα τον έφεραν στο ΝΒΑ αλλά αποδείχθηκε όχι για πολύ.

Είναι ένας δυναμικός παίκτης, που ήδη τον έχουν βάλει στο στόχαστρο διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα χρειαστεί και έναν γκαρντ, που και να μοιράζει μπάλα και να κάνει σκορ. Γράψαμε τις προάλλες για τον Ντι Τζέι Ογκουστιν, που παραμένει χωρίς ομάδα.

Υπάρχει, όμως, και ο Κρις Κιόζα, ο οποίος είχε απασχολήσει και παλιότερα τους «πράσινους». Είναι ένας πλέι-μέικερ, που είχε παίξει και σε Νετς, Ουόριορς και ο οποίος τώρα έχει 12.2 πόντους και 9.8 ασίστ ως μέσους όρους στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Εκεί, πάντως, που θα έπεφταν τα τσιμέντα θα ήταν αν πήγαινε ο Γιαννακόπουλος να πάρει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Είναι, όμως, ένα μακρινό ενδεχόμενο για τον επιπλέον λόγο ότι ο ομογενής γκαρντ συνεχίζει να παλεύει μήπως βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Πάντα στο κάδρο του Παναθηναϊκού παραμένει ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ γίνεται και προσπάθεια για αποχωρήσεις κάποιων παικτών με τον Αντριου Αντριους να φαίνεται ο πιο πιθανός.

Πληροφορίες από Sportdog

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments