Αθλητισμός

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπέγραψε συμβόλαιο στη G-League

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπέγραψε συμβόλαιο στη G-League

Πηγή Φωτογραφίας: 2019 AP PHOTO/PAUL SANCYA - EUROKINISSI

Επιμένει στο κυνήγι του ονείρου του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που υπέγραψε συμβόλαιο στη G-League με την ελπίδα να βρεθεί ξανά φέτος στο NBA.

Δεν έχει διάθεση να γυρίσει στην Ευρώπη ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και φροντίζει με κάθε του κίνηση να δείχνει ότι πρώτα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να μείνει στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα εξετάσεις τις επιλογές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως αποκάλυψε ο Hall of Famer δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, ο Ντόρσεϊ υπέγραψε συμβόλαιο στη G-League και θα επιστρέψει στους Τέξας Λέτζεντς οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματά του. Ωστόσο, πλέον μπορεί οποιαδήποτε ομάδα του NBA να τον “τραβήξει”, καθώς δεν δεσμεύεται με Two-Way με τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Ντόρσεϊ έγραψε 24.4 πόντους με το απίθανο 47% στο τρίποντο (3.7 εύστοχα σουτ ανά 7.9 εκτελεσμένα), με 84.2% στις βολές, με 5.6 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 32.5 λεπτά σε 17 αγώνες με τη φανέλα των Λέτζεντς πριν οι Μάβερικς τον αποδεσμεύσουν.

Ο ομογενής γκαρντ πέρασε από οντισιόν για τους Λος Άντζελες Λέικερς, ωστόσο η ομάδα έδωσε το 15ο roster spot στον περιφερειακό Στέρλινγκ Μπράουν. Για τον Ντόρσεϊ ενδιαφέρθηκαν η Φενέρμπαχτσε, φυσικά ο Ολυμπιακός, αλλά και κάποιες ακόμη ομάδες της EuroLeague, πιθανότατα πρώτη η Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ρεκόρ σεζόν για εκείνον παραμένουν οι 47 πόντοι στην ήττα των Τέξας Λέτζεντς από τη Μπέρμιγχαμ Σκουάντρον, θυγατρική των Νιου Ορλίανς Πέλικανς, επίδοση που παραμένει η κορυφαία της περιόδου στη G-League.

Πληροφορίες από Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments