Lifestyle

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω μιλήσει προσωπικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor All Star» [vid]

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Έχω μιλήσει προσωπικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor All Star» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αυτό δεν θα είναι Survivor που θα κυλιούνται τα ζευγάρια στις λάσπες»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μίλησε για το Survivor All Star και σχολίασε τους φετινούς συμμετέχοντες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Elechi (@elizabethelechi_)

«Λένε ότι θα μπω αργότερα στο Survivor. Όλοι οι All Star θα παίρνουμε 5.000 ευρώ. Επειδή ξέρω τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να πάει γιατί είναι 90% ριάλιτι. Το Survivor All Star θα είναι ένα βρώμικο Power of Love.

Είναι ένα ριάλιτι έχουν μπει όλα τα ζευγάρια και θα πουλήσουν έρωτα. Θα είναι μέσα στις λάσπες Βρισηίδα – Σπύρος, Μαριαλένα – Σάκης θα είναι άλλο το σκηνικό. Δεν είναι μαζί ο Βασάλος και η Βαλαβάνη, έτσι λέει το ρεπορτάζ μου. Δεν είναι με τη Σοφιάννα ο Κωνσταντίνος», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε στη συνέχεια: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μόνος παίκτης που έχει φτιάξει δικό του ρόλο στο survivor. Δεν θυμάμαι στο συμβόλαιο που είχαμε υπογράψει να υπάρχει όρος πως θα είναι ένας “πρόεδρος” που θα κάθεται στην εξέδρα. 60% τηλεθέαση δεν θα κάνει μόνο ο Τριαντάφυλλος μη γελιόμαστε. Θα μπει αργότερα ο Τριαντάφυλλος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments