Αθλητισμός

Βαλένθια για Μπακασέτα

Βαλένθια για Μπακασέτα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - 2018 AP PHOTO/LUCA BRUNO - 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES - ajax.com

Η Βαλένθια αναζητά παίκτες για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή και ο Τζενάρο Γκατούζο εξετάζει την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Παίκτες για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή αναζητά η Βαλένθια. Ο Τζενάρο Γκατούζο σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε τόνισε πως ψάχνει για παίκτες που κάνουν τη διαφορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι ο Τάσος Μπακασέτας. Μάλιστα, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του αφού έχει πολλά από τα στοιχεία που ψάχνει ο Ιταλός κόουτς.

Πρώτος στόχος είναι ο Φλοριάν Γκρίλιτς του Άγιαξ. Μάλιστα ο Αυστριακός είχε φτάσει κοντά στη Βαλένθια το περασμένο καλοκαίρι αλλά κατέληξε στην Ολλανδία.

Κάπου εκεί εμπλέκεται και το όνομα του Τάσου Μπακασέτα. Η Βαλένθια δε θέλει να δώσει πολλά χρήματα και για την ακρίβεια αναζητά παίκτη με τη μορφή του δανεισμού.

Ο 29χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Γκατούζο και το προσεχές διάστημα θα αποφασίσει εάν θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments