Lifestyle

Eminem και 50 Cent ετοιμάζουν την τηλεοπτική εκδοχή της ταινίας “8 mile” [vid]

Eminem και 50 Cent ετοιμάζουν την τηλεοπτική εκδοχή της ταινίας “8 mile” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Deadline

Ο 50 Cent και ο Eminem μεταφέρουν την ταινία του 2002 «8 Mile» στην τηλεόραση. Ο ράπερ ανακοίνωσε ότι η ταινία, μια ημιαυτογραφική όψη της ζωής του Eminem, θα γίνει τηλεοπτική σειρά.

Ο διάσημος αμερικανός ράπερ 50 Cent σχεδιάζει τη δημιουργία μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, βασισμένη στην αυτοβιογραφική ταινία “8 Mile”, σχετικά με τη ζωή του Eminem. Μπορεί να γνωρίζουμε τον 50 Cent ως ράπερ αλλά είναι γεγονός ότι από το 2014 μέχρι το 2020 ήταν ο συνδημιουργός της σειράς “Power” μαζί με την Courtney Kemp. Η πιο πρόσφατη δουλειά του στην τηλεόραση ήταν το “Black Mafia Family”, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2021, ενώ ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή. Όσον αφορά στο “8 Mile”, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για το καστ, το σενάριο ή τη σκηνοθεσία της σειράς.

View this post on Instagram

A post shared by Marshall Mathers (@eminem__fr)

«Θα φέρω το “8 Mile” στην τηλεόραση», δήλωσε ο 50Cent σε μια συνέντευξή του στο Big Boy TV, επιβεβαιώνοντας ότι η σειρά είναι «σε κίνηση», αν και δεν είναι γνωστό ποιο τηλεοπτικό δίκτυο θα φιλοξενήσει το project του. Με βάση τα σχόλια του 50 Cent, φαίνεται ότι η ιδέα να μετατρέψει τη δημοφιλή ταινία σε σίριαλ ήταν δική του, αν και δεν χρειάστηκε να ιδρώσει πολύ για να πείσει και τον Eminem. Το project περιγράφεται από τον 50 Cent ως «μεγάλo» και επηρεασμένο από την πρόσφατη σειρά “Bel-Air”, ένα reboot του διάσημου “Fresh Prince of Bel-Air” με τον Will Smith.

Ο 50 Cent αποκάλυψε ότι η σειρά θα είναι μια «μοντέρνα εκδοχή» της αρχικής ταινίας και «θα τιμάει την κληρονομιά του Eminem», αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του ράπερ. Βέβαια, το σχόλιο περί μοντέρνας εκδοχής, ακούγεται κάπως ανησυχητικό, καθώς στο παρελθόν έχουμε γίνει μάρτυρες περιπτώσεων όπου οι μοντέρνες εκδοχές ταινιών ή σειρών αλλοίωσαν το αρχικό υλικό σε τόσο μεγάλο βαθμό που αποξένωσαν τους fans. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του και με ποιο τρόπο θα τιμήσει την κληρονομιά του Eminem, αλλά η κίνηση αυτή αποδεικνύει τα φιλόδοξα σχέδιά του.

Με βάση αυτά τα λίγα σχόλια, φαίνεται ότι οι θεατές μπορούν να περιμένουν μια εις βάθος ματιά στα πρώτα χρόνια της ζωής του ράπερ από το Ντιτρόιτ. Ο Eminem είχε μια δύσκολη ζωή στο σπίτι του, μια περίοδο που την πέρασε κυρίως με τη μητέρα του, δεδομένου ότι ο πατέρας του τους εγκατέλειψε όσο ήταν παιδί. Η εφηβική του ζωή και τα σχολικά του χρόνια ήταν επίσης ζόρικα, αν και ήταν τότε όπου ανέπτυξε το alter ego του “M&M”, που τελικά εξελίχθηκε στον Eminem.

Το “8 Mile” κυκλοφόρησε το 2002 και παρουσιάζει τον ράπερ Jimmy Smith Jr. γνωστό και ως B-Rabbit και την προσπάθειά του να ξεκινήσει μια μουσική καριέρα στο χιπ χοπ, όντας λευκός σε ένα είδος μουσικής που κυριαρχείται από Αφροαμερικανούς. Ο Mekhi Phifer, ο Michael Shannon, ο Anthony Mackie, η Kim Basinger και η Brittany Murhpy πρωταγωνίστησαν δίπλα στον Eminem στην ταινία. Ίσως το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο της ταινίας είναι το βασικό τραγούδι, “Lose Yourself”, το οποίο κέρδισε Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού. Με αυτή τη νίκη, ο Eminem έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης hip hop που έχει λάβει Όσκαρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments