Ζώδια

Τα 3 Ζώδια με μια Δύσκολη Εβδομάδα από 09 εώς 15 Ιανουαρίου 2023

Τα 3 Ζώδια με μια Δύσκολη Εβδομάδα από 09 εώς 15 Ιανουαρίου 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αν υπήρχε μια φράση για να περιγράψει πώς οι διελεύσεις αυτής της εβδομάδας θα επηρεάσουν τα τρία αυτά ζώδια, θα έπρεπε να ήταν «αποτυχημένες προσδοκίες».

1. Καρκίνος Η ιδέα να έχετε μια δύσκολη εβδομάδα δεν σας εκπλήσσει, καθώς, πάντα τον Ιανουάριο, αναγνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω σας και μόνο που το γνωρίζετε αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ανήσυχοι για αυτή την εβδομάδα.

Έχετε πολλά να επιτύχετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά η καρδιά σας δεν είναι ”στα καλά” της και μπορεί να ακυρώσετε ένα ή δύο ραντεβού. Υπάρχει η αίσθηση του «σταμάτα ξεκίνα», αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα «σταμάτα» παρά «ξεκίνα». Τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι χαμηλά αυτή την εβδομάδα, αν και μπορεί να φορτιστούν ξανά με λίγη από αυτήν την έντονη ενέργεια του Άρη που έρχεται . Το καλό είναι ότι δεν παίρνετε τίποτα από αυτά τόσο σοβαρά. Λοιπόν, είναι μια παράξενη εβδομάδα .

2. Ζυγός

Προτού χαρακτηρίσετε όλη την εβδομάδα κακή , προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω, Ζυγέ. Έχετε την τάση να γίνεστε πολύ γρήγορα απαισιόδοξοι . Δεν δίνεις χρόνο σε τίποτα. Αν κάτι δεν σας πάει καλά, το χρεώνετε αυτόματα ως αποτυχία. Έχετε μηδενική υπομονή για την αποτυχία και έτσι, όταν κάτι πάει στραβά, όπως θα συμβεί αυτή την εβδομάδα, θα το κάνετε πολύ μεγαλύτερο θέμα από όσο χρειάζεται.

Αισθάνεστε ταραγμένοι και ευερέθιστοι και συγκρούεστε με τους ανθρώπους . Μπορεί να πέσετε θύμα της ψεύτικης ελπίδας σας ή, μάλλον, της προσδοκίας σας για άμεση ικανοποίηση. Αν δεν πάρεις αυτό που θέλεις επί τόπου, προσποιείσαι οτι δεν το ήθελες από την αρχή. Προσπάθησε παραπάνω Ζυγέ .Αν στην αρχή, δεν τα καταφέρετε, προσπαθήστε, προσπαθήστε ξανά .

3. Ιχθύες Η υπομονή σου εξαντλείται κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καθώς νόμιζες ότι αυτή την εβδομάδα κάτι καλό επρόκειτο να συμβεί. Και τώρα όλα φαίνονται ακίνητα σαν να μην ενδιαφέρεται κανένας .

Τι στο καλό έγινε; Μόλις την περασμένη εβδομάδα, νιώθατε πως κάτι έρχεται και αυτή την εβδομάδα, είναι σαν να έχουν αποκοιμηθεί όλοι. Και εδώ είσαι, να περιμένεις και να μην γίνεται τίποτα. Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει λάθος ξεκινήματα και έλλειψη ενθουσιασμού.

Και σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, είναι η μέρα με τη νύχτα . Αυτή η εβδομάδα δεν έχει να κάνει μόνο με την τεμπελιά, την έλλειψη ενδιαφέροντος ή το πάθος.

Έχει να κάνει με το ότι γίνεσαι όλο και πιο εχθρικός απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι το περιβάλλον. Αισθάνεστε θυμωμένοι και δυσαρεστημένοι, και αυτό θα μειώσει την ενέργειά σας. Το καλύτερο θα ήταν να κάνετε κάτι δημιουργικό μόνοι σας, στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments