Αθλητισμός

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – “Αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα Ράντονιτς”!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – “Αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα Ράντονιτς”!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μετά και τη νέα ήττα από τη Φενέρμπαχτσε η παρουσία του Ντέγιαν Ράντονιτς στον πράσινο πάγκο γίνεται ακόμα πιο... μετέωρη.

Στα κακώς κείμενα που συνεχίζουν να παρουσιάζονται στον Παναθηναϊκόμε την ευθύνη του Ντέγιαν Ράντονιτς να είναι πολύ μεγάλη, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Όσον αφορά στην προσπάθεια και την μαχητικότητα του Παναθηναϊκού δεν τίθεται θέμα. Υπήρχε διάθεση, ενέργεια, φάνηκε από την άμυνα που έπαιζε, αλλά όπως και να το κάνεις, όταν έχεις ένα παιχνίδι δικό σου και το χάνεις είναι άσχημο. Νομίζω ότι όλα όσα έγιναν είναι έλλειψη προπονητικού πλάνου. Προφανώς έχουν και οι παίκτες μερίδιο ευθύνης, αλλά εμένα μου φαίνεται και λίγο μπερδεμένη η καθοδήγηση από τον πάγκο. Υπάρχουν συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες που παύουν να είναι συμπτώσεις. Εγώ βλέπω ότι η ομάδα δεν ρολάρει, πάλι στο κομμάτι της συνεργασίας είχε πρόβλημα, έδωσε μόνο 12 ασίστ σε 45 λεπτά. Δεν είναι δουλεμένη ομάδα ο Παναθηναϊκός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα Ράντονιτς και πως η προσωπική του άποψη είναι ότι πρέπει να τεθεί, ενώ άφησε ανοιχτό το κομμάτι αλλαγής και παικτών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου ο Λι κατέβασε την μπάλα, ρώτησε τον Ράντονιτς τι σύστημα να παίξει και πέρασαν 6-7 δευτερόλεπτα μέχρι να απαντήσει ο κόουτς του «τριφυλλιού».

Τέλος, τόνισε ότι ο Μάριους Γκριγκόνις δεν αγωνίστηκε χθες γιατί είχε χάσει πολλές από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και αν έπαιζε πιθανώς να ήταν εκτός κλίματος.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments