Lifestyle

Η Ιωάννα Παππά θυμάται όταν είχε ονειρευτεί το παιδί της πριν μάθει ότι είναι έγκυος [vid]

Η Ιωάννα Παππά θυμάται όταν είχε ονειρευτεί το παιδί της πριν μάθει ότι είναι έγκυος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Mothersblog.gr

Η δημοφιλής ηθοποιός θυμάται τότε που είχε ονειρευτεί το παιδί της πριν καν μάθει ότι είναι έγκυος.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Παππά.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11)

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα» στο θέατρο Βεάκη, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε μία «μεταφυσική» εμπειρία που είχε με ένα «προφητικό» όνειρο.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παππά αποκάλυψε πως, λίγες ημέρες πριν μάθει πως είναι έγκυος για πρώτη φορά, είδε το παιδί της στον ύπνο της.

«Έχω μία αίσθηση μερικές φορές ότι κάτι μπορεί να συμβεί σε έναν διπλανό μου άνθρωπο. Έχω μία διαίσθηση συνήθως για άσχημα πράγματα. Έχει επιβεβαιωθεί αλλά όχι πολλές φορές. Αυτό ήταν το πιο όμορφο που μου συνέβη» δηλώνει η Ιωάννα Παππά.

«Ήταν έγκυος η κουνιάδα μου. Δεν το ‘ξερα ότι θα γεννήσει εκείνη την ημέρα και το προηγούμενο βράδυ είδα ένα όνειρο: ένα μωράκι, ξανθό με μπουκλίτσες, πολύ χαρούμενο, που έβγαζε μπουρμπουλήθρες μέσα σε νερό» περιγράφει η ηθοποιός.

«Λέω στον Κώστα: η Λένα θα γεννήσει σήμερα, γιατί είδα ένα μωρό. Γέννησε η Λένα και μετά από λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Κι έτσι κατάλαβα ότι το όνειρο ήταν μάλλον για μένα. Ίσως ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει στο σώμα μου, δεν ξέρω» καταλήγει η Ιωάννα Παππά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments