Lifestyle

Παγιδευμένοι: Αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο [vid]

Παγιδευμένοι: Αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: TV24

Οι αποκαλύψεις δεν είχαν σταματημό μιας και χθες (16/1) μάθαμε, επίσης, ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από πολλά που ο Άγγελος γνωρίζει (αλήθεια, μεγάλο σοκ), αλλά είδαμε και ένα βιβλίο σκέτο γρίφο.

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε. Οι Παγιδευμένοι επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 -μετά από σχεδόν 2 μήνες απουσίας λόγω της προβολής του Μουντιάλ-, με το κοινό να δείχνει την ανυπομονησία του και να κάνει τη σειρά πρώτο trend στο Twitter πριν ακόμα την προβολή του επεισοδίου. Το οποίο ξεκίνησε με ένα recap όλων όσων είδαμε από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβρη. Έτσι, για να θυμηθούμε όλοι καλύτερα τις περιπέτειες του hot εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου και της πεισματάρας και δυναμικής δικηγόρου, Άννας Ροδίτη.

Και μιας που λέμε για περιπέτειες, το νέο επεισόδιο των Παγιδευμένων ξεκίνησε με μια μεγάλη αποκάλυψη του Δημήτρη στην Άννα, η οποία έφερε τη μεγάλη ρήξη ανάμεσά τους, πολλά κλάματα, ξεσπάσματα και… μια αίτηση διαζυγίου.Οι αποκαλύψεις δεν είχαν σταματημό μιας και χθες (16/1) μάθαμε, επίσης, ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από πολλά που ο Άγγελος γνωρίζει (αλήθεια, μεγάλο σοκ), αλλά είδαμε και ένα βιβλίο σκέτο γρίφο. Ένα βιβλίο-μυστήριο.

Αφού η Άννα Ροδίτη έκανε μια συγκλονιστική ερωτική εξομολόγηση στον εισαγγελέα της καρδιάς μας, Δημήτρη Μαρκέτο, ανταπόκριση… δε βρήκε. Πάνω εκεί, λοιπόν, που πίστεψε ότι είχε καταλάβει λάθος, ότι δεν ήταν αμφίδρομος ο έρωτας αυτός, ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη. Ο Δημήτρης τής εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του, διοικητής Σπύρος Μαρκέτος, ευθύνεται για τη φυλάκιση του πατέρα της, Κοσμά Ροδίτη. Ποιος είδε τον Θεό – την Άννα στην προκειμένη περίπτωση- και δεν τον φοβήθηκε;!

«Από πότε το ήξερες; Γιατί με άφησες να σε εμπιστευτώ; Γιατί με άφησες να σε ερωτευτώ;», ήταν τα λόγια της Άννας που έβγαιναν μέσα από λυγμούς, την ώρα που ο Δημήτρης τής ζητούσε συγγνώμη κλαίγοντας κι εξηγώντας της ότι δεν ήθελε να τη χάσει. «Κάθε μέρα που περνούσε σε ερωτευόμουν όλο και περισσότερο. Δεν άντεχα να σε χάσω. Ούτε τώρα αντέχω. Θέλω να σε πάρω αγκαλιά και να μη σε αφήσω ποτέ. Ποτέ. Αλήθεια σου λέω. Ποτέ», ήταν τα λόγια του γοητευτικού εισαγγελέα, ο οποίος λίγο αργότερα τα έσπασε κυριολεκτικά όλα στο τροχόσπιτο που για χρόνια έφτιαχνε.

Ακολούθησε αποθέωση των ερμηνειών της Μάρθας Λαμπίρη- Φεντόρουφ και του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στο Twitter, αλλά και η επίσκεψη της Άννας στο σπίτι των Μαρκέτων για να παραδώσει στον Δημήτρη την αίτηση διαζυγίου, ζητώντας του να υπογράψει άμεσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments