Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ξεμπερδεύει με τα ban και ενεργοποιεί τις συμφωνίες με Γιάνκοβιτς και Γόντικα

ΑΕΚ: Ξεμπερδεύει με τα ban και ενεργοποιεί τις συμφωνίες με Γιάνκοβιτς και Γόντικα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ, αφού πλέον βρίσκεται κοντά στο να σβήσει και το τελευταίο ban που της έχει απομείνει και να προχωρήσει στην απόκτηση των Βλάντο Γιάνκοβιτς (33 χρονών, 2.02 μέτρα) και Κωστή Γόντικα (29 χρονών, 2.06 μέτρα), καθώς και στο να δηλώσει τον Αϊζέια Μάιλς στην Basket League.

Ένα ban έχει μείνει πλέον στην ΑΕΚ από την FIBA, που ελπίζει ότι μέχρι αύριο (20/1) θα έχει τακτοποιήσει και την τελευταία εκκρεμότητα, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης.

Η “Ένωση” βρίσκεται πλέον κοντά στο να σβήσει και το τελευταίο ban της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Όταν συμβεί αυτό, θα μπορέσει να ενεργοποιήσει τις συμφωνίες με τους Βλάντο Γιάνκοβιτς(33 χρονών, 2.02 μέτρα) και Κωστή Γόντικα (29 χρονών, 2.06 μέτρα), καθώς και να δηλώσει τον Αϊζέια Μάιλς στην Basket League, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί μέχρι τώρα λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η ΑΕΚ ελπίζει ότι θα έχει στην διάθεσή της και τους τρεις παίκτες στον αγώνα με τον Απολλωνα Πάτρας (21/1, 19:15) για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments