Lifestyle

Τζένη Θεωνά: Η γυμνή σκηνή στη σειρά του ALPHA «Τυφλόμυγα»

Τζένη Θεωνά: Η γυμνή σκηνή στη σειρά του ALPHA «Τυφλόμυγα»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Τέτοια θέα δεν ξεχνιέται με τίποτα!!!

Η Τζένη Θεωνά είναι μία από τις πιο hot παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και στο παρελθόν μας έχει χαρίσει πολύ δυνατές καυτές στιγμές.

Όσοι είναι μεγάλοι θαυμαστές της, δεν θα έχουν ξεχάσει την απίστευτη σκηνή στη σειρά «Τυφλόμυγα» του Alpha όταν παριστάνοντας το μοντέλο ενός ζωγράφου, τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Φραγκάκης, ποζάρει ολόγυμνη! Τέτοια θέα δεν ξεχνιέται με τίποτα!!!

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά της, αλλά και την οικογένειά της.

«Η καθημερινότητα με δυσκολεύει γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις, αλλά προτεραιότητα έχω πάντα το παιδί μου. Νιώθω πολύ καλά με τις επιλογές μου, έγιναν με κόστος, αλλά και με πολλή χαρά. Είμαστε και οι τρεις γεμάτοι και ισορροπημένοι» είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

«Όλοι με ρωτούσαν γιατί άφησα το θέατρο, αλλά εγώ ξέρω πως το παιδί μου είναι μικρό και με έχει ανάγκη. Είμαι πολύ χαρούμενη με τις “Μαμά-δες”, δεν θέλω να σταματήσει ποτέ» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Προ εβδομάδων η Τζένη Θεωνά είχε μιλήσει στον Φώτη Σεργουλόπουλο για τη εκπομπή της αλλά και τον γιο της που του έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο παρουσιαστής μάλιστα ξάφνιασε την ηθοποιό, όταν τη ρώτησε γιατί λένε την εκπομπή της «Μαμάδες» και όχι «Γονείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments