Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ραμόν

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ραμόν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ραμόν αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φλαμένγκο και έχει αγωνιστεί ρυθμό λόγω της ομάδα, καθώς η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 12 Ιανουαρίου. Είναι διεθνής με την εθνική Βραζιλίας Κ20 και πρόκειται για έναν μπακ που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος και ξεχωρίζει για τις επιθετικές του αρετές.

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Ραμόν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ προσγειώθηκε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής (20/01).

Πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους και να αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα των Πειραιωτών στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

“Είμαι πανευτυχής που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αύριο θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα, σας ευχαριστώ”, ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος.

Ο Ραμόν αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φλαμένγκο και έχει αγωνιστεί ρυθμό λόγω της ομάδα, καθώς η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 12 Ιανουαρίου.

Είναι διεθνής με την εθνική Βραζιλίας Κ20 και πρόκειται για έναν μπακ που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος και ξεχωρίζει για τις επιθετικές του αρετές.

Sport24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments