Διεθνή

Εύα Καϊλή: Θα καταγγείλει σε διεθνείς οργανισμούς τις συνθήκες κράτησής της

Εύα Καϊλή: Θα καταγγείλει σε διεθνείς οργανισμούς τις συνθήκες κράτησής της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Διάβημα ακόμη και σε διεθνείς οργανισμούς για τις συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή, θα κάνει όπως ο ίδιος ανέφερε, ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Διάβημα ακόμη και σε διεθνείς οργανισμούς για τις συνθήκες κράτησης της Εύας Καϊλή, θα κάνει όπως ο ίδιος ανέφερε, ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, καταγγέλλει το γεγονός ότι παρότι η Εύα Καϊλή δικαιούται να βλέπει την κόρη της, οι Αρχές του Βελγίου το αρνούνται και έτσι την έχει δει μόνο δύο φορές.

«Ενδείξεις ενοχής για την κα Καϊλή δεν υπάρχουν» επέμεινε ο κ. Δημητρακόπουλος, λέγοντας ότι δεν υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος καταστροφής αρχείων που επικαλούνται οι βελγικές αρχές όταν θα είναι φυλακισμένη μέσα στο διαμέρισμά της.

Ακόμα έκανε λόγο για «βάρβαρη επέμβαση στα δικαιώματα του κατηγορουμένου» λέγοντας ότι κάθε τηλεφωνική συζήτηση με την εντολέα του, παρακολουθείται.

Από την άλλη, σύμφωνα με το Star, ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχει δει την κόρη τους μόνο για μια φορά. Πάντως, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο MEGA, επανέλαβε ότι η Εύα Καϊλή δέχεται πιέσεις για να παραδεχθεί πράγματα που δεν έχει κάνει και επιμένει πως είναι αθώα. Στο μεταξύ, την Τρίτη αναμένεται να καταθέσει ο Αντόνιο Παντσέρι. Μάλιστα, τα βελγικά Μέσα Ενημέρωσης, επισημαίνουν ότι οι δικές του μαρτυρίες «καίνε» την Εύα Καϊλή. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με τις βελγικές αρχές, ώστε να καταφέρει να μείωση την όποια ποινή ενδεχομένως προβλέπει ο νόμος να του επιβληθεί.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments