Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα στο χειμερινό παζάρι

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα στο χειμερινό παζάρι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - EUROKINISSI - 2021 AP PHOTO/EFREM LUKATSKY - EUROKINISSI

Στην Τούμπα χαμηλώνουν τους τόνους σχετικά με τις κινήσεις ενίσχυσης που θα τους απασχολήσουν και πάλι μετά τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον Παναθηναϊκό. Τα δεδομένα στο χειμερινό παζάρι για τον Δικέφαλο.

Την ώρα που ο Κάιλ Λάριν βρίσκεται στην Ισπανία και αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Βαγιαδολίδ, ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τους μεταγραφικούς του στόχους. Με το θέμα του Τόμας Κεντζιόρα να παραμένει ανοικτό αλλά χωρίς εξέλιξη για την ώρα τουλάχιστον στην Τούμπα φαίνεται να έχουν αποφασίσει να περιμένουν και τον δεύτερο προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη πριν πάρουν τις τελικές αποφάσεις τους.

Οι μέχρι τώρα ωστόσο αναζητήσεις δείχνουν τις θέσεις στις οποίες οι επιτελείς του Δικεφάλου θεωρούν ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης. Η επιλογή για την απόκτηση ενός επιθετικού με τα χαρακτηριστικά αλλά και το κασέ του Λάριν ήταν ενδεικτική της επιθυμίας να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα και να βοηθήσει τον Δικέφαλο στο εύκολο γκολ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα κάνει πολύ καλά παιχνίδια, δείχνοντας γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε επιμείνει τόσο πολύ στην απόκτηση του, ωστόσο υπάρχει η ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού που μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση του Πορτογάλου. Για την ώρα αυτή τη λύση την προσφέρει ο Μπράντον Τόμας, όμως ο Ισπανός έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Ολιβέιρα.

Από την άλλη η αναζήτηση ενός ακραίου μπακ, κατά προτίμηση για το δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου, ξεκίνησε με την προοπτική του καλοκαιριού.

Ωστόσο φάνηκε ότι η ανάγκη μπορεί να είναι πιο άμεση, μετά τις ατυχίες που έχει αντιμετωπίσει από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Λευτέρης Λύρατζης. Έτσι, όταν προέκυψε η περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσει από τώρα μια κίνηση για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής με έναν ακόμη ακραίο.

Το σημαντικό σε όλες αυτές τις μεταγραφικές διεργασίες είναι ότι υπάρχει η συγκατάθεση της ιδιοκτησίας. Ήδη με την απόκτηση του Τάισον έγινε μια υπέρβαση, καθώς δεν τηρήθηκε η προϋπόθεση αποχώρησης κάποιου από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για να αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος χαφ.

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων δεν διαφαίνονται εξελίξεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα γίνει τουλάχιστον άλλη μια κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ. Άλλωστε και η ίδια η ομάδα με τις εμφανίσεις δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους της με ακόμη περισσότερες πιθανότητες αν γίνουν στοχευμένες μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις.

Sport24

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments