Ζώδια

Έρχεται το τσουνάμι του έρωτα με περιπέτειες

Έρχεται το τσουνάμι του έρωτα με περιπέτειες

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Έρωτας ταξιδεύει χωρίς καθυστέρηση—και καλή τύχη αν πιστεύετε πως θα αντισταθείτε στο τσουνάμι της γοητείας του!

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, η φλογερή Αφροδίτη κολυμπάει στους Ιχθύες και μένει αγκαλιασμένη με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

Ο Έρωτας ταξιδεύει χωρίς καθυστέρηση—και καλή τύχη αν πιστεύετε πως θα αντισταθείτε στο τσουνάμι της γοητείας του! Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση στους Ιχθύες – μια από τις πιο ισχυρές τοποθετήσεις της στον ζωδιακό τροχό. Τα ροζ γυαλιά είναι το απαραίτητο αξεσουάρ αυτού του κύκλου της Αφροδίτης. Κι αν μισοκλείσετε λίγο τα μάτια σας, θα δείτε ποίηση παντού γύρω σας!

Αυτή η μαγευτική διέλευση μπορεί να πυροδοτήσει μια ρομαντική ΚΑΙ καλλιτεχνική αναγέννηση, αλλά θα πρέπει να επιβραδύνετε αν θέλετε να τη ζήσετε στο μεδούλι της. Βρείτε χρόνο για διαλογισμό, ονειροπόληση και φλερτ. Η χαλάρωση θα σας φέρει σε μια δεκτική κατάσταση που είναι ιδανική για στιγμές που ανοίγουν την καρδιά.

Μήπως είναι ώρα για επεξεργασία και επανεξέταση; Το τέταρτο σελήνης στον καλόγουστο Ταύρο το Σάββατο, είναι η τέλεια στιγμή για να πάρετε τον μεγεθυντικό φακό για να δείτε τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Αν αισθάνεστε εξαντλημένοι ή υπερφορτωμένοι, θεωρήστε το σαν προειδοποίηση για να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας σαν αμάξι πολυτελείας κι όχι σαν παλιό αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Αφιερώνοντας χρόνο για να το περιποιηθείτε θα σας γλιτώσει από μεγαλύτερα προβλήματα αργότερα. Επομένως μην εγκαταλείπετε την επιθεώρηση… για χάρη της ταχύτητας. Αφήστε ό,τι δεν λειτουργεί και κάντε σχέδια γι’ αυτό που θα αρχίσει να διακρίνεται ακριβώς πέρα από το οπτικό σας πεδίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments