Nέα της αγοράς

Be Flex: Το μέλλον στην αγορά αυτοκινήτου

Be Flex: Το μέλλον στην αγορά αυτοκινήτου

Πηγή Φωτογραφίας: Carandmotor

Απαλλαγμένο από τις δεσμεύσεις που φέρνει η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου, το leasing καλύπτει την ανάγκη των μετακινήσεων προσφέροντας παράλληλα πολύτιμη ευελιξία

Η εποχή όπου η αγορά ενός αυτοκινήτου ισοδυναμούσε με μια μορφή επένδυσης βρίσκεται ήδη πολύ, πολύ μακριά! Την σκυτάλη έχει πάρει η πρακτική του leasing, που μαζί με την γενικότερη τάση της βραχυχρόνιας μίσθωσης φαίνεται να προτιμώνται περισσότερο από ιδιώτες και εταιρείες, αφού εξυπηρετούν καλύτερα τις μεταλλασσόμενες ανάγκες τους.

Απαλλαγμένο από τις δεσμεύσεις που φέρνει η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου, το leasing καλύπτει την ανάγκη των μετακινήσεων προσφέροντας παράλληλα πολύτιμη ευελιξία, αφού όσο μεταβάλλονται οι συνθήκες στην αγορά και κάνουν την εμφάνιση τους νέα μοντέλα οχημάτων, τόσο διαφοροποιούνται και οι προσωπικές ανάγκες, ενώ η όποια αντικατάσταση του οχήματος στο μέλλον, γίνεται άμεσα και εύκολα.

Όμως, πλέον υπάρχει μια υπηρεσία που ήρθε να δώσει έναν πιο ακριβή ορισμό στις λέξεις ευελιξία και άνεση. Πρόκειται για το πρόγραμμα Be Flex, το οποίο καλύπτει το κενό ανάμεσα στο -ακριβό για μακροχρόνια χρήση – rent a car, και στο παραδοσιακό leasing που δεσμεύει με συμβόλαιο το λιγότερο 36 μηνών, ενώ συνήθως μπορεί να φτάσει μέχρι και 60 μήνες, απαιτώντας παράλληλα μεγάλες προκαταβολές.

Τι ακριβώς προσφέρει το Be Flex:

Πρόκειται για έναν νέο τρόπο απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού Leasing, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει πραγματική ευελιξία, σχετικά με τη διάρκεια της μίσθωσης του νέου οχήματος, αφού ο ελάχιστος χρόνος μίσθωσης υπολογίζεται μόνο από 1 έως 18 μήνες. Στο Be Flex υπάρχει συνδρομή για συμμετοχή στο πρόγραμμα (250€ + 24% ΦΠΑ) εφάπαξ. Αυτή εξοφλείται μια φορά μόνο και ισχύει για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Για την έναρξη της μίσθωσης, η εγγύηση που προβλέπεται είναι δύο μηνιαία μισθώματα συν το τρέχον μίσθωμα. Ανά έτος τα χιλιόμετρα υπολογίζονται στα 20.000. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το όχημα του, επιλέγοντας νέο, μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές, χωρίς να υποχρεούται σε εκ νέου εξόφληση της υπηρεσίας Be Flex.

Πέραν της ευελιξίας που προσφέρει, είναι και εύκολη η διαδικασία απόκτησης των οχημάτων. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το όχημα της αρεσκείας του, μέσα από την πλατφόρμα, επισυνάπτει αντίγραφο ή φωτογραφία της αστυνομικής του ταυτότητας, του διπλώματος οδήγησης και του εκκαθαριστικού εφορίας των δύο τελευταίων χρόνων, και από τη στιγμή που θα εγκριθεί το αίτημα του, ζητείται η καταβολή του πρώτου μισθώματος εντός 24 ωρών, ενώ το ετοιμοπαράδοτο όχημα θα είναι σύντομα στα χέρια του.

Η πρακτική του Be Flex είναι εξαιρετικά συμφέρουσα και για τις επιχειρήσεις, αφού τα έξοδα της μίσθωσης του οχήματος, μπορούν να περνούν στη φορολογική δήλωση της εταιρείας ανάλογα με τη μορφή της.

Το πρόγραμμα Be Flex αποτελεί ένα από τα προνομία του να επιλέγετε για τη μετακίνηση σας τη Yours Car Rental, την Ελληνική Εταιρεία μίσθωσης επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων. Μια υπηρεσία που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που αναζητούν ένα σύγχρονο όχημα επαγγελματικό ή επιβατικό, με μηνιαία συνδρομή, χωρίς χρονικές δεσμεύσεις ή κρυφές χρεώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments