Ελλάδα

ΕΜΥ: Εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

ΕΜΥ: Εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού θα εκδώσει την Παρασκευή (3/2) η ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού θα εκδώσει την Παρασκευή (3/2) η ΕΜΥ, σύμφωνα με τον διευθυντή της, Θοδωρή Κολυδά. Όπως φαίνεται, όλο και πιο πιθανό είναι να υπάρξει μια αλλαγή στον καιρό το αμέσως προσεχές διάστημα, με τους περισσότερους μετεωρολόγους να το προσδιορίζουν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, γίνεται λόγος για χιόνια και εντός Αττικής.

Mετά τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, τη σκυτάλη πήρε ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας, ο οποίος στην ανάρτησή του έδωσε 10+1 περιοχές της Αττικής όπου τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν χιονοπτώσεις.

Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, στην οποία κάνει λόγο για πυκνές χιονοπτώσεις από την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην Αττική.

«Από την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, σας είχα αναφέρει μέσα από το δελτιο καιρού της ΕΡΤ 3 για το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων ακόμα και σε πεδινές περιοχές το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 4-5 Φεβρουαρίου (με κάποια σάιτ να αναφέρονται σε κοντρες που ποτέ δεν υφισταντο!). Τα τελευταία λοιπόν προγνωστικά στοιχεία που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά θέλουν κάποιες μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις το Σάββατο στα ηπειρωτικά ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο. Όλα δείχνουν ότι κυρίως από την Κυριακή τελικά πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια θα πρέπει να απασχολήσουν ιδιαίτερα την Εύβοια, την Αττικοβοιωτία, ακόμα και τις Κυκλάδες και από τη Δευτέρα χοντρικά ακόμα και πάνω περίπου από τα 200 με 300 μέτρα στην Κρήτη! Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα!».

Στη νέα του δημοσίευση, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε ότι το σημαντικότερο κύμα της κακοκαιρίας το αναμένουμε από το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) και μέχρι τη Δευτέρα με Τρίτη (7/2).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments