Lifestyle

Survivor All Star: Η ηλικιωμένη συγγενής του Λιανού που στεναχωριέται… επειδή χάνουν οι Μπλε [vid]

Survivor All Star: Η ηλικιωμένη συγγενής του Λιανού που στεναχωριέται… επειδή χάνουν οι Μπλε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Youfly.com

Οι Μπλε συγκινήθηκαν πολύ.

Νέα βαριά ήττα για τους Μαχητές, αυτή τη φορά στο αγώνισμα επικοινωνίας. Ο Γιώργος Λιανός λίγο μετά το τέλος του αγώνα για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star, διηγήθηκε μία ιστορία που έκανε τους παίκτες, να βάλουν τα κλάματα.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star είπε: «Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία. από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τι λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει “ποιες είναι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;”. H απάντηση της είχε να κάνει με εσάς.

Η απάντηση της ήταν ότι “κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό”. Ο γιατρός της είπε, “σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά”».

Η ιστορία αυτή συγκλόνισε τους παίκτες, με τη Μαριαλένα να βουρκώνει και να παίρνει τον λόγο για να πει πως θέλει, αν συνεχίζει να παρακολουθεί η συγκεκριμένη κυρία το Survivor να τη διαβεβαιώσει πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν.

«Εγώ είμαι ευαίσθητος με την επικοινωνία, πόσο μάλλον με αυτή την ιστορία που μας είπες. Κρατιόμουν γιατί προσπαθώ να μην λυγίζω ακόμα αλλά δεν γίνεται. Κάνεις εικόνες και σκέφτομαι ότι είμαι μια εβδομάδα πιο μακριά από μια φωτογραφία ή ένα γράμμα. Δεν μπορώ να το ελέγξω με τίποτα αυτό και έχω πρόβλημα τεράστιο με την επικοινωνία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Παιδιά, μια μεγάλη συγγνώμη εκ μέρους μου. Μπορεί να σας στεναχώρησα αλλά θεωρώ ότι ίσως και να χτύπησα ένα καμπανάκι στην μπλε ομάδα», δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments