Ζώδια

Απροσδόκητες Ανατροπές Σε Όλα Τα Προβλήματα 11/02-02/03

Απροσδόκητες Ανατροπές Σε Όλα Τα Προβλήματα 11/02-02/03

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Με το μαγικό κηρύκειο στο χέρι, ο Ερμής οδηγεί φρέσκες ψυχές από τους κατώτερους στους ανώτερους κόσμους.

Ερμής: προστάτης των ταξιδιών, της επικοινωνίας και του ανθρώπινου μυαλού. ρήτορας, ποιητής, μάντης, θεραπευτής, τυχερός αστέρας και οδηγός του κάτω κόσμου.

Με το μαγικό κηρύκειο στο χέρι, ο Ερμής οδηγεί φρέσκες ψυχές από τους κατώτερους στους ανώτερους κόσμους.

Έχουμε ξεφύγει επιτέλους από τη σκιά του πρόσφατου Ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω και τα πράγματα εξελίσσονται όμορφα για άλλη μια φορά. Τι συμβαίνει λοιπόν τώρα όταν ο Ερμής πετά με τον Υδροχόο;

Ο Ερμής και ο Υδροχόος έχουν εξαιρετική συνέργεια καθώς και οι δύο ενσωματώνουν το στοιχείο του αέρα. Υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα μαγικό και συναρπαστικό στον Υδροχόο. Ο υδροφόρος είναι ένα πολύ περίεργο, κοινωνικό πλάσμα. Ο Υδροχόος είναι σαν ένας θυελλώδης άνεμος, που θέλει να ανατρέψει το status quo.

Είναι προοδευτικός, ξεπερνά τα όρια της κοινωνικής αποδοχής. Ο Υδροχόος ενσαρκώνει επίσης ισχυρά παράδοξα. Είναι και σκληρός ορθολογιστής και ριψοκίνδυνος. Είναι εντυπωσιακά ανεκτικός και ανοιχτόμυαλος, αλλά ξεροκέφαλος. Είναι επιστημονικός, αναλυτικός και εφευρετικός, αλλά ανυπόμονος και επικριτικός.

Ο Υδροχόος χλευάζει την εξουσία. Η ρίζα αυτής της αδιαφορίας –ή του μίσους, κατά καιρούς– είναι μια αλήθεια πολύ μοναδική για τον Υδροχόο και σημαντική για όλους μας να την ακούσουμε: καμία αυθεντία δεν πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο . Και αυτή η αλλαγή ξεκινά από το πιο ταπεινό επίπεδο: μέσα στο δικό μας μυαλό, στον κήπο των σκέψεών μας.

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενθαρρύνει ριζοσπαστικές και πειραματικές σκέψεις. Βοηθά στην αποσαφήνιση της σχέσης μας με έννοιες όπως η ελευθερία και η αυθεντικότητα.

Είσαι αρκετά γενναίος για να ακολουθήσεις τον Υδροχόο σε αυτό το μικρό μονοπάτι, τόσο μακριά από τον κεντρικό δρόμο; Με τον Υδροχόο πρέπει να περιμένουμε το απροσδόκητο, αλλά κανείς δεν περιμένει ποτέ πόσο πραγματικά αλλάζουν τα πράγματα. Και εδώ είμαστε και το κάνει ξανά, ο Θεός να τον έχει καλά, ξεριζώνοντας όλες τις προσδοκίες και τις προσκολλήσεις μας.

Λοιπόν, τι είμαστε εδώ για να πετύχουμε σε αυτόν τον ανόητο ανάποδο κόσμο του Υδροχόου; Αν αφουγκραστούμε πέρα από το χάος, ακούμε το αδιαμφισβήτητο κάλεσμα να ξεσηκωθούμε και να οικειοποιηθούμε το μέλλον μας. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε από αυτό, γι’ αυτό απλώς υποχωρήστε .

Ο Ερμής στον Υδροχόο ρίχνει φως στην εσωτερική δημιουργική λάμψη. Αυτή η διέλευση αυξάνει επίσης την προσωπική μας δημοτικότητα. Ένα πράγμα που κάνει τον Υδροχόο είναι τόσο ξεχωριστό είναι ότι μπορεί να σχετίζεται με οποιονδήποτε.

Ο κουβαλητής είναι διαφορετικός από όλους, αλλά εξακολουθεί να είναι μόνο ένας από το πλήθος. Αυτό τον κάνει τον καλύτερο φίλο και τον καλύτερο γείτονά σας. Οι Υδροχόοι είναι διασκεδαστικοί, συνομιλητές, γεμάτοι ιδέες, πρόθυμοι να μοιραστούν τις μοναδικές τους προφητείες – και όμως μπορούν να αποσπαστούν συναισθηματικά σε μια στιγμή.

Ανατροπές σε όλα τα προβλήματα 11/02-02/03 . 21 Φεβρουαρίου:

Τετράγωνο Ερμή Ουρανού . Λάβετε προφυλάξεις από πονοκεφάλους και εφιάλτες. Ξεκουραστείτε πολύ, αποφύγετε να ξοδεύετε χρόνο στις οθόνες.

22 Φεβρουαρίου:

Ο Ερμής τριγωνίζει τον Άρη στους Διδύμους. Υψηλή δαπάνη ενέργειας, ψυχική και σωματική. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν κάτω από αυτή την επιρροή, απλά πρέπει να θυμόμαστε να κάνουμε διαλείμματα και να επαναφορτίζουμε το μυαλό και το σώμα.

02 Μαρτίου:

Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ο Κρόνος βγάζει μέσα μας τον δυναμικό επαγγελματία , αλλά μερικές φορές και τον γκρινιάρη γέρο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο άκαμπτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments