Lifestyle

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο, δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54» [vid]

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο, δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την προσωπική της ζωή με τον σύντροφο της Κυριάκο Σκούρα, για το τι κράτησε από τους δύο γάμους της, ενώ δήλωσε πιο νέα και ζωντανή από ποτέ στα 54 της χρονιά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά και την κάμερα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της καθώς και τη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou)

Ειδικότερα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δύναμη να ανταπεξέλθω στην απώλεια από ότι φάνηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές άσχετες που μπορεί να σπάσω. Δηλαδή μπορεί να μου έρθει ξαφνικά ο μπαμπάς μου και να κλάψω σε μια άσχετη στιγμή. Νομίζω ότι όλα τα κορίτσια που έχουν καλή σχέση με την οικογένεια τους είναι τα κορίτσια του μπαμπά. Με την μαμά μου ήμασταν πάντα κοντά και ένας λόγος παραπάνω τώρα πια να είμαστε ακόμα πιο κοντά».

«Και να μην φοβίζει η πάροδος του χρόνου δεν μπορώ να κάνω και τίποτα! Ούτως ή άλλως… να είμαστε καλά για να έρθει κι άλλος χρόνος, να ζήσουμε κι άλλο χρόνο. Τώρα οι φθορές, τι να γίνει, μέσα στη ζωή είναι και αυτή, σημαίνει ότι έχουμε ζήσει» συμπλήρωσε, επίσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. «Πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα μυαλού και η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54 τώρα και τον Απρίλιο θα είμαι 55. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νούμερο, για μένα είμαι 25».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments