Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Χλιαρές αποδοκιμασίες για τον Δημήτρη Αγραβάνη στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Χλιαρές αποδοκιμασίες για τον Δημήτρη Αγραβάνη στο ΟΑΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ανάμεικτα συναισθήματα στο ΟΑΚΑ για την πρώτη εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με μερίδα του κόσμου να τον αποδοκιμάζει πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Βαλένθια.

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μεσολάβησαν από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι το ντεμπούτο του με τα πράσινα. Ο Δημήτρης Αγραβάνης ντύθηκε για να παίξει στο ματς της Παρασκευής (10/2) με τη Βαλένθια, για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, ωστόσο η πρώτη του επαφή με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ είχε ανάμεικτα συναισθήματα.

Ο έμπειρος ψηλός αποδοκιμάστηκε κατά την παρουσίαση της δωδεκάδας από τους μερικούς φίλους της νέας του ομάδας, που δεν έχουν ξεχάσει το ερυθρόλευκο παρελθόν του, τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις του όταν εκείνος αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό με την φανέλα του Ολυμπιακού. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ πάντως, δεν συμμετείχε.

Αυτό που μένει είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης να αντιστρέψει το κλίμα με τη δουλειά, με τον επαγγελματισμό και με την απόδοσή του στο παρκέ. Κάτι που θα έχει την ευκαιρία να κάνει από το παιχνίδι με τη Βαλένθια, το πρώτο του με το τριφύλλι στο στήθος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments