Ελλάδα

Πρέβεζα: Άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή, παγωμένος στο δρόμο – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Πρέβεζα: Άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή, παγωμένος στο δρόμο – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στο χωριό Καναλάκι της Πρέβεζας καταγράφηκε ένα θλιβερό περιστατικό το πρωί της Τετάρτης (8/2) καθώς ένας περαστικός άνδρας βρήκε έναν 60χρονο να κείτεται στο δρόμο.

Στο χωριό Καναλάκι της Πρέβεζας καταγράφηκε ένα θλιβερό περιστατικό το πρωί της Τετάρτης (8/2) καθώς ένας περαστικός άνδρας βρήκε έναν 60χρονο να κείτεται στο δρόμο. Λόγω καθυστέρησης άφιξης ασθενοφόρου ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Όπως αναφέρει ο κ. Χρήστος Χριστοδούλου ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του για να πάει για κυνήγι και στην διαδρομή είδε έναν άνδρα, να είναι ξαπλωμένος στο οδόστρωμα.

Αμέσως σταμάτησε να δει τι ακριβώς είχε συμβεί. Όπως διαπίστωσε, ο άτυχος άνδρας δεν ανταποκρινόταν, τα χέρια του ήταν παγωμένα, ωστόσο ήταν ακόμα στη ζωή.

Ο κ. Χριστοδούλου κάλεσε άμεσα το Α.Τ Καναλακίου και ο αξιωματικός υπηρεσίας επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας, για να σταλεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδούλου η απάντηση που έλαβε από τον αστυνομικό ήταν ότι θα έρθει ασθενοφόρο σε μισή ώρα, από την πόλη της Πρέβεζας και αυτό διότι δεν υπήρχε δυνατότητα κάλυψης από το Κέντρο Υγείας Καναλακίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesprotia24.gr.

Έπειτα από αρκετή ώρα στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας και μαζί με τον κ. Χριστοδούλου έβαλαν τον 60χρονο στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας. Δυστυχώς όμως ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments