Lifestyle

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη Σάντυ Χατζηιωάννου [pic]

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη Σάντυ Χατζηιωάννου [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Glance.gr

Φουλ ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Φουλ ερωτευμένος ο ταλαντούχος ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης με τη συνάδελφό του Σάντυ Χατζηιωάννου.

Μπορεί ο έρωτας του Πέτρου από το Μαύρο Ρόδο στο Mega με την Ελισάβετ να παραμένει ανεκπλήρωτος, ωστόσο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης διανύει την πιο ωραία περίοδο στη ζωή του με τη Σάντυ Χατζηιωάννου που απολαμβάνουμε στον Σασμό.

View this post on Instagram

A post shared by Sandy Chatziioannou (@sandychatziioannou)

Μιχαήλ Ταμπακάκης και Σάντυ Χατζηιωάννου γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ήρθαν αμέσως κοντά, καθώς η έλξη ανάμεσά τους υπήρξε αμοιβαία.

Και οι δύο ηθοποιοί είναι ταλαντούχοι και ανερχόμενοι. Ήταν το σωστό timing και για τους δύο. Το μόνο που έμενε ήταν να παραδεχθούν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Φέτος το καλοκαίρι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου έκαναν τις πρώτες τους κοινές διακοπές. Στην Τήνο απόλαυσαν την κυκλαδίτικη γαλήνη και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Αλλά και να επιβεβαιώσουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα και τις απαιτητικές καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου μοιράζονται όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Αντλούν ενέργεια και χαρά από τον έρωτά τους και απολαμβάνουν τη σχέση τους που όλα δείχνουν ότι, εκτός από έντονο παρόν, θα έχει και μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments