Lifestyle

Shakira: Σφουγγαρίζει για του Αγίου Βαλεντίνου και λέει πως ίσως σκοτώσει τον πρώην της [vid]

Shakira: Σφουγγαρίζει για του Αγίου Βαλεντίνου και λέει πως ίσως σκοτώσει τον πρώην της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine

Η ανάρτηση στο TikTok που έγινε viral σε λίγα λεπτά.

Ύστερα από την κυκλοφορία του νέου της κομματιού με το οποίο ήθελε να ξεμπροστιάσει τη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της, Gerard Pique, η Shakira δεν σταματά να αναρτά αινιγματικά βίντεο και φωτογραφίες, τα οποία αναφέρονται στον χωρισμό της. Η νέα ανάρτηση της διάσημης σταρ έγινε σε λίγα λεπτά viral, αποκτώντας εκατομμύρια views.Ειδικότερα, η σταρ ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα social media, όπου τη βλέπουμε να σφουγγαρίζει την κουζίνα της, τραγουδώντας το νέο χιτ κομμάτι της SZA “Kill Bill”. Πιο αναλυτικά, η σούπερ σταρ τραγούδησε δυνατά τους στίχους που έλεγαν: “Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου. Δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Σειρά έχει η νέα του κοπέλα, πώς έφτασα μέχρι εδώ; Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου, ωστόσο τον αγαπώ ακόμα. Προτιμώ να είμαι στη φυλακή από το να είμαι μόνη μου, τα έκανα όλα για την αγάπη”.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Θα λέγαμε πως το τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στην κατάσταση της Shakira – αν και δεν πρόκεται να σκοτώσει τον Pique- η οποία χώρισε πριν από λίγους μήνες, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως ο λόγος ήταν η απιστία του συντρόφου της. Πριν από λίγες ημέρες, ο Pique έγινε Instagram official με τη νέα του σύντροφο, Clara Chia Marti, με την οποία μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια πήραν φωτιά με τους φαν της να υποστηρίζουν την τραγουδίστρια. “Απλά κάνε το κορίτσι, θα σε καλύψω”, έγραψε με χιούμορ ένας χρήστης, ενώ ένα άλλο σχόλιο έλεγε: “Λες και δεν μπορούσε να γίνει περισσότερο iconic”.

Να σημειωθεί πως το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010, όταν ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ της Shakira “Waka Waka” μαζί με άλλους παίκτες, με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments