Lifestyle

Survivor – Αποκλειστικό: Αγόρου, Τζο, στους «μαχητές» – Ευρυδίκη, Ελευθερία, Κεφαλά στους «διάσημους»

Survivor – Αποκλειστικό: Αγόρου, Τζο, στους «μαχητές» – Ευρυδίκη, Ελευθερία, Κεφαλά στους «διάσημους»

Πηγή Φωτογραφίας: OnLarissa

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ν. Παρτσώλη για το που θα μπουν οι νέοι παίκτες του Survivor all star

Χάος θα επικρατήσει στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (16/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο τελευταίο αγώνισμα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο συνοδεύτηκε και από φαγητό.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή έχει προσθέσει ακόμη μία μέρα προβολής στο πρόγραμμα και έτσι τις αποχωρήσεις θα τις βλέπουμε κάθε Πέμπτη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες, που προσπάθησαν να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.

Τελικά, οι Κόκκινοι κέρδισαν τον αγώνα στον στίβο μάχης και το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά από τρεις δυνατούς αγώνες ασυλίες, οι παίκτες οδηγήθηκαν στην κάλπη, με στόχο να υποδείξουν τους “αδύναμους κρίκους” των ομάδων τους.

Μετά τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά και Σπύρος Μαρτίκας.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, βλέπουμε την ομάδα των Μπλε να είναι πραγματικά υπό διάλυση.

Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρει η Μελίνα Μεταξά, η οποία υποστηρίζει ότι γύρισε στην καλύβα και την βρήκε τελείως άδεια, αφού οι παίκτες μαζεύονται σε υποομάδες και δημιουργούν “πηγαδάκια”.

Με τη σειρά του, ο Ηλίας Γκότσης κάνει λόγο για υποκρισία, αναφέροντας ότι δυσκολεύεται πολύ να συναναστρέφεται με άτομα που δεν συμπαθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα δούμε έναν έντονο αγώνα, όπου οι παίκτες θα ιδρώσουν για τη νίκη. Στο τέλος του επεισοδίου, ένας παίκτης θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο αποψινό αγώνισμα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν τον αποψινό αγώνα στον στίβο μάχης και θα απολαύσουν ένα λουκούλλειο γεύμα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/2) αναμένεται να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη έκπληξη, καθώς ο ίδιος αποτελεί νέα προσθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments