Ελλάδα

Έβρος: Βρέθηκε μαχαιρωμένη σε χαράδρα η επικεφαλής του καρναβαλιού

Έβρος: Βρέθηκε μαχαιρωμένη σε χαράδρα η επικεφαλής του καρναβαλιού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής (19/02) και σήμερα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή του χωριού Λευκίμη, στον Έβρο.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 28χρονης από το Τυχερό Σουφλίου, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής (19/02) και σήμερα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή του χωριού Λευκίμη, στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας evrosnews.gr, η 28χρονη που ήταν μία από τους επικεφαλής του φετινού καρναβαλιού, καθώς κατασκεύαζε τα άρματα, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος, κοντά στην καρδιά, και σε μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων, όπου είχε πέσει με τη μοτοσικλέτα της.

Στο σημείο αυτό την βρήκε ο θείος της, που μαζί με την οικογένεια της και τους συγγενείς την αναζητούσαν από χθες το απόγευμα και επειδή όλοι γνώριζαν πως συνήθιζε να πηγαίνει προς το βουνό τη Λευκίμης, σήμερα το πρωί κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση.

Επιτόπου έφτασαν υψηλόβαθμα στελέχη και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, αλλά και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, που έκανε μία πρώτη εκτίμηση εξετάζοντας το άψυχο κορμί της κοπέλας. Θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Στο Τυχερό όλοι είναο σοκαρισμένοι με την θλιβερή είδηση, αφού η κοπέλα ήταν πολύ δραστήριο άτομο, συμμετείχε στα κοινά του χωριού και όλες τις εκδηλώσεις και μάλιστα ήταν επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων που ετοιμάζονταν για την ερχόμενη Κυριακή.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.