Lifestyle

Ανδρομάχη: Πήρε πίσω το εξώδικο ο Μηλιωτάκης για το «Παράλληλη Αγάπη» – Βρέθηκε λύση

Ανδρομάχη: Πήρε πίσω το εξώδικο ο Μηλιωτάκης για το «Παράλληλη Αγάπη» – Βρέθηκε λύση

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Ανδρομάχη και Κώστας Μηλιωτάκης λήγουν την κόντρα τους για το «Παράλληλη Αγάπη» - Η μακροσκελής ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram

Τέλος στην κόντρα τους βάζουν ο συνθέτης του τραγουδιού που ερμήνευσε η Άντζυ Σαμίου, «Παράλληλη Αγάπη» και την τραγουδίστρια, Ανδρομάχη.

View this post on Instagram

A post shared by Andromachi Dimitropoulou ✨ (@andromache_dim)

Με μια ανάρτηση σε Instagram story η Ανδρομάχη ενημέρωσε ότι μίλησε με τον Κώστα Μηλιωτάκη και τα βρήκαν, δίνοντας τέλος στην κόντρα που υπήρχε. Μάλιστα ενημέρωσε ότι το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα σαν cover στου YouTube.

«Τα μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια δεν μπορούν να σκοντάψουν σε τυχόν παραλείψεις ή παρανοήσεις. Η μουσική μας φέρνει κοντά. Μας ενώνει. Το έκανε και τώρα ξανά. Η παράλληλη αγάπη που μιλάει για αγάπη. Συνομιλήσαμε με τον Κώστα Μηλιωτάκη και τα βρήκαμε. Έτσι λήγει αυτό το δυσάρεστο κλίμα και όλα είναι όμορφα. Το Παράλληλη Αγάπη θα υπάρχει στο YouTube σαν cover πολύ πολύ σύντομα. Πάμε να κάνουμε μουσική μαγική. Πάμε να κάνουμε τραγούδια όμορφα. Αγάπη και φως. Σας αγαπώ. Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

Ο Κώστας Μηλιωτάκης με τη σειρά του έκανε κοινοποίηση την ιστορία της Ανδρομάχης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments