Lifestyle

Μαριώ: «Είχα μέσα από το ταγιέρ καρφίτσα, τους τρυπούσα και τους μάτωνα τα χέρια»

Μαριώ: «Είχα μέσα από το ταγιέρ καρφίτσα, τους τρυπούσα και τους μάτωνα τα χέρια»

Πηγή Φωτογραφίας: iPliroforia.gr

Η διαχρονική ρεμπέτισσα αφηγείται ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα της

Η Μαριώ, η διαχρονική ρεμπέτισσα αφηγήθηκε ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα της στο Στούντιο 4 και στην Φανή Πλατσατούρα.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Emfietzi (@emfietzi_sofia)

«Δεν έδινα δικαίωμα σε κανένα. Έφτασα σε σημείο που κάποιες φορές μου έλεγαν θα πας σε εκείνο το τραπέζι και θέλουν να σε κεράσουν κάτι, εγώ έλεγα δεν πάω, δεν θέλω κι ούτε θέλω πολλά χρήματα. Λίγα και στο χέρι μου.

Μια φορά που με πήγαν σε μία παρέα, τι σκαρφίστηκα; Φορούσα πάντα ταγιέρ κι είχα μέσα καρφίτσα. Μόλις καταλάβαινα, τους τρυπούσα με την καρφίτσα κι έφευγα από το τραπέζι κι από το μαγαζί επί τόπου γιατί τους μάτωνα τα χέρια. Ποιος είσαι εσύ; Ήρθες για να διασκεδάσεις ή για κάτι άλλο;» δήλωσε η Μαριώ.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε ηλικία 12 ετών, όπου συνδύαζε μαγαζί και σχολείο μαζί και μάλιστα την ώρα του μαθήματος κοιμόταν, όπως εξομολογήθηκε.

«Ξεκίνησα με τον πατέρα μου και πηγαίναμε στο Πλατύ Ημαθίας και παίζαμε στα πανηγύρια, 12 χρονών κοριτσάκι. Ήταν δύσκολα γιατί δούλευα Σάββατο και Κυριακή και στο σχολείο κοιμόμουν. Οι δάσκαλοι φώναζαν “Η Σταματίου κοιμάται”. Αλλά η Σταματίου δούλευε για να πάρει το μεροκάματο αλλά αν τη σήκωναν ήξερε να πει το μάθημα. Με ανάγκασαν να πω και κάποια τραγούδια της Χαρούλας αλλά ήθελα ρεμπέτικα. Δεν γουστάρω ρε φίλε να το πω, ήθελα να λέω αυτό που με εκφράζει μέσα μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments