Trash

Ζιζέλ: Της έδωσαν 2 εκατ. δολάρια για να μείνει τρεις ώρες στο καρναβάλι της Βραζιλίας

Ζιζέλ: Της έδωσαν 2 εκατ. δολάρια για να μείνει τρεις ώρες στο καρναβάλι της Βραζιλίας

Πηγή Φωτογραφίας: People.com

Το διάσημο μοντέλο ξεκίνησε την επαγγελματική της σχέση με την επιτυχημένη μάρκα μπύρας το 2004.

Ο Τομ Μπρέιντι φαίνεται ότι δεν είναι ο μόνος που εργάζεται για να προσφέρει στα παιδιά του ό,τι καλύτερο μπορεί. Το ίδιο κάνει και η Ζιζέλ. Η Ζιζέλ κάνει πλέον προσεκτικά βήματα, κυρίως, σε ζητήματα που αφορούν την καριέρα της, ενώ οι εταιρείες που την έχουν προσεγγίσει για να την έχουν ως «μούσα» τους στις διαφημιστικές τους καμπάνιες είναι αρκετές. Έτσι, λοιπόν, μια γνωστή εταιρεία μπύρας με την οποία συνεργαζόταν και στο παρελθόν την προσέγγισε και για το καρναβάλι της Βραζιλίας.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Το διάσημο μοντέλο ξεκίνησε την επαγγελματική της σχέση με την επιτυχημένη μάρκα μπύρας το 2004. Σε αντίθεση, όμως, με άλλους διάσημους που χρηματοδοτήθηκαν από την εταιρεία, η Ζιζέλ είχε τους δικούς της όρους για να παρευρεθεί στο καρναβάλι. Έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από το πόσο εντυπωσιακές μπορεί να είναι οι ικανότητες της Ζιζέλ στη σάμπα, αλλά η ίδια κατάφερε να πάρει και πολλά χρήματα από την παρουσία της εκεί. Η Ζιζέλ συμφώνησε να συνεργαστεί με τη μάρκα μετά από, σχεδόν, 20 χρόνια, αλλά προφανώς έθεσε τους δικούς της όρους. Για αρχή, η θέση και η εικόνα της ως super model είναι δυνατή επειδή δεν πίνει αλκοόλ.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Globo», η διάσημη μάρκα έπεισε τη Ζιζέλ να παρευρεθεί στην εκδήλωση φορώντας ένα τοπ με την επωνυμία της. Η Ζιζέλ αρνήθηκε να πιει αλκοόλ, αλλά για τρεις ώρες μόνο που βρέθηκε στην εκδήλωση πήρε το ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments