Focus

Τέιλορ Σουίφτ: Κορυφαία καλλιτέχνης για το 2022 από την IFPI

Τέιλορ Σουίφτ: Κορυφαία καλλιτέχνης για το 2022 από την IFPI

Πηγή Φωτογραφίας: celezz.com

O νικητής επιλέγεται σύμφωνα με τις παγκόσμιες επιδόσεις του σε όλες τις ψηφιακές και φυσικές μορφές μουσικής

H Τέιλορ Σουίφτ είναι η νικήτρια για το βραβείο του «Παγκόσμιου Καλλιτέχνη της Χρονιάς 2022» του διεθνούς οργανισμού που εκπροσωπεί τη βιομηχανία ηχογραφημένης μουσικής παγκοσμίως (IFPI).

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Αυτή είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται την κορυφή της «IFPI».

Η κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ Midnights τον Οκτώβριο του 2022 την οδήγησε σε αυτήν την διάκριση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νικητής του βραβείου επιλέγεται σύμφωνα με τις παγκόσμιες επιδόσεις του σε όλες τις ψηφιακές και φυσικές μορφές μουσικής, κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

«Η Τέιλορ είναι μια πραγματικά υπέροχη διεθνής σταρ, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης, ενώ παράλληλα έχει μια απίστευτα δυνατή σχέση με τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της IFPI, Φράνσις Μουρ (Frances Moore).

Φέτος είναι η δέκατη χρονιά που η IFPI απονέμει αυτό το βραβείο, με την τραγουδίστρια να είναι η πρώτη και μοναδική καλλιτέχνης που έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας τρεις φορές καθώς έχει παράλληλα κερδίσει το 2014, και το 2019.

Η Τέιλορ Σουίφτ μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Lavender Haze» που περιέχεται στο τελευταίο άλμπουμ της «Midnights».

Το κλιπ είναι μία ωδή στο μοβ με ονειρικά οπτικά εφέ και σκηνοθεσία της ίδιας της τραγουδίστριας. Καμέο εμφάνιση στο βίντεο κλιπ κάνει το τρανς μοντέλο, ακτιβιστής και ηθοποιός, Laith Ashley De La Cruz.

Ήδη από χθες, η ίδια είχε προϊδεάσει τους φανς της στα social media γράφοντας σε ανάρτησή της «Ραντεβού τα μεσάνυχτα … για την πρεμιέρα του μουσικού βίντεο του Lavender Haze (!!!!!!!!!!!!!)».

Αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά βίντεο κλιπ που κυκλοφορεί μετά τα «Anti-Hero» και «Bejeweled» πέρυσι.

Σημειώνεται δε, ότι η Σουίφτ έχει ήδη πει ότι για αυτό της το άλμπουμ έχει δημιουργήσει μία σειρά από «μουσικές ταινίες» που θα συνοδεύουν τα κομμάτια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments