Ελλάδα

Πάτρα καρναβάλι: «Βουλιάζει» από κόσμο – Το pagenews.gr σας μεταφέρει τον παλμό [pics]

Πάτρα καρναβάλι: «Βουλιάζει» από κόσμο – Το pagenews.gr σας μεταφέρει τον παλμό [pics]
«Βουλιάζει» από κόσμο η Πάτρα !

«Βουλιάζει» από κόσμο η Πάτρα ! Το βράδυ της Παρασκευής οι καρναβαλιστές έχουν”ξεχυθεί” σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, δίνοντας μια καλή πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν το τριήμερο.

Το pagenews.gr σας μεταφέρει όλο τον παλμό!

 Τα άρματα, που κάθε χρόνο κατασκευάζει το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά και την ξεχωριστή τεχνογνωσία των καλλιτεχνών-κατασκευαστών του, έχουν το δικό τους σημαντικό μερίδιο στην πανελλήνια εμβέλεια του θεσμού και την καθολική αποδοχή και καταξίωσή του στη συνείδηση όλης της χώρας.

Πάτρα-Καρναβάλι: Οι αλλαγές στην πόλη για το τριήμερο

Η Μαιζώνος πεζοδρομείται από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 6 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.

Η απόφαση, σύμφωνα με το tempo24.gr, αναμένεται και επίσημα να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών από την Αστυνομία, ύστερα από σχετικές εισηγήσεις των αρμόδιων φορέων και κυρίως του Δήμου Πατρέων. Θα αφορά στο τμήμα της Μαιζώνος από την Κολοκοτρώνη έως τη Γούναρη, ενώ το μέτρο λαμβάνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες και οι επισκέπτες και να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στο κέντρο της πόλης, οπότε και θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι καρναβαλικές εκδηλώσεις.

 Πάτρα: Περισσότερα δρομολόγια του Προαστιακού μέχρι και την Τρίτη

Την ίδια ώρα, ενόψει των καρναβαλικών εκδηλώσεων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων που επιθυμούν να επισκεφθούν την αχαϊκή πρωτεύουσα, η HELLENIC TRAIN ενισχύει σημαντικά τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθήνας και Πάτρας με έκτακτα δρομολόγια και αύξηση χωρητικότητας θέσεων, από σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, έως και την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments