Αθλητισμός

Μαντσίνι: “Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά πήρα τη σωστή απόφαση, να σκοράρω στο ντέρμπι”

Μαντσίνι: “Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά πήρα τη σωστή απόφαση, να σκοράρω στο ντέρμπι”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της COSMOTE TV μίλησε για το πόσο θέλει να βρει δίχτυα κόντρα στον Ολυμπιακό και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς το έχει κάνει ήδη με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει σκοράρει φέτος μία φορά εναντίον του Ολυμπιακού, ως παίκτης του Άρη, στο νικηφόρο 2-1 των “κιτρινόμαυρων” επί των Πειραιωτών στις 18 του περασμένου Σεπτέμβρη και θέλει να το ξανακάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού 

Οι δηλώσεις του Αργεντινού:

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχει παίκτες που θα κάνουν το καθήκον τους. Προσπαθούν κι αυτοί να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα τους είναι ανεβασμένη, αλλά εγώ κοιτάζω τη δική μας. Πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε την περασμένη αγωνιστική.

Έχω αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τον Άρη και θέλω να πετύχω γκολ να βοηθήσω την ομάδα μου”, τόνισε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, επιβεβαιώνοντας ακολούθως το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Πειραιώτες για τον ίδιο κι επισημαίνοντας πως πήρε τη σωστή απόφαση, με τη μεταγραφή του στο “τριφύλλι”.

Όντως ήθελε ο Ολυμπιακός να με αποκτήσει, αλλά στη ζωή τα πράγματα έρχονται διαφορετικά κατά καιρούς. Έκρινα πως ο Παναθηναϊκός ήταν σπουδαία επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου.

Θα ωφελούσε εμένα προσωπικά και την οικογένεια μου και πραγματικά είμαι πεπεισμένος ότι πήρα τη σωστή απόφαση και δεν το μετανιώνω”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments