Ελλάδα

Δήμος Λαρισαίων στο pagenews.gr: Οι κοινωνικές υπηρεσίες βρίσκονται δίπλα στους συγγενείς

Δήμος Λαρισαίων στο pagenews.gr: Οι κοινωνικές υπηρεσίες βρίσκονται δίπλα στους συγγενείς

Πηγή Φωτογραφίας: fb Δήμος Λαρισαίων

Το pagenews.gr και η Σοφία Χύτου επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων

Εδώ και λίγες ώρες, τα γερανοφόρα επιχειρούν σηκώνοντας και μεταφέροντας με τεράστια προσοχή συντρίμμια από τα βαγόνια που διαλύθηκαν χθες βράδυ προσπαθώντας να φτάσουν στους αγνοούμενους, αλλά και στις σορούς που βρίσκονται κάτω από αυτά.

Τεράστιες ουρές στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας απο συγκλονισμένους κάτοικους της πόλης συγκεντρώθηκαν σήμερα που έσπευσαν να δώσουν αίμα, μετά το έκτακτο κάλεσμα των δυο Νοσοκομείων της πόλης και του Ερυθρού Σταυρού. 

Το pagenews.gr και η Σοφία Χύτου επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων όπου ανέφεραν: “Συνεχίζεται η διαχείριση ανάσυρσης εγκλωβισμένων. Οι σοροί έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ενώ οι τραυματίες βρίσκονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους συγγενείς ενώ πραγματοποιήθηκε και αιμοδοσία στην κεντρική πλατεία Λάρισας με πλήθος κόσμου. Παράλληλα, οι συγγενείς όλων όσως επέβαιναν στο μοιραίο τρένο έχουν τη δυνατότητα να μείνουν και σε ξενοδοχεία της πόλης”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments