Ελλάδα

Ελισάβετ Γρουζή στο pagenews.gr: Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στην ανακούφιση των θυμάτων

Ελισάβετ Γρουζή στο pagenews.gr: Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στην ανακούφιση των θυμάτων
Το pagenews.gr και η Σοφία Χύτου επικοινώνησε με την κ. Ελισάβετ Γρουζή, Αιματολόγο, Συντονίστρια Διευθύντρια ΝΥ Αιμοδοσίας ΓΑΟΝΑ "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ" και Πρόεδρος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (1/3) σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, καθώς πολίτες θέλησαν να συμμετάσχουν στην έκτακτη αιμοδοσία για τους τραυματίες από την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Το pagenews.gr και η Σοφία Χύτου επικοινώνησε με την κ. Ελισάβετ Γρουζή, Αιματολόγο, Συντονίστρια Διευθύντρια ΝΥ Αιμοδοσίας ΓΑΟΝΑ “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ” και Πρόεδρος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας η οποία δήλωσε: “Σήμερα η χώρα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία. Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στην ανακούφιση των θυμάτων και των συγγενών τους προσφέροντας αίμα σε μια από τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας που βρίσκονται κοντά μας. Ωστόσο θα ήθελα να επισημάνω ότι οι ανάγκες σε αίμα δεν θα είναι μόνον σημερινές! Θα εξακολουθήσουν και ενδεχομένως θα αυξηθούν το επόμενο διάστημα, όπως παρατηρείται σε παρόμοιες περιπτώσεις μαζικών ατυχημάτων. Όσοι δεν μπορείτε να αιμοδοτήσετε σήμερα, μπορείτε να το κάνετε τις επόμενες μέρες! Μακάρι αυτό να αποτελέσει την αρχή για την Εθελοντική Αιμοδοσία σε τακτική βάση ως εκδήλωση τιμής και σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων!”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments