Lifestyle

Μικρούτσικος: Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του – Αποσωληνώθηκε

Μικρούτσικος: Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του – Αποσωληνώθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου-Fthis.gr

«Ο Ανδρέας μας είναι καλά! Επικοινωνεί και αποσωληνώθηκε!!!! Παλικάρι και δυνατός όπως πάντα! Μπράβο!» έγραψε.

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποσωληνώθηκε, μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.Ο Χάρης Λεμπιδάκης έκανε tweet αναφέροντας πως ο παρουσιαστής, ο οποίος μέχρι πριν κάποια ώρα ήταν διασωλημωνένος στην ΜΕΘ, έχει αποσωληνωθεί κι έχει επαφή με το περιβάλλον

«Ο Ανδρέας μας είναι καλά! Επικοινωνεί και αποσωληνώθηκε!!!! Παλικάρι και δυνατός όπως πάντα! Μπράβο!» έγραψε.

Μάλιστα, η σύντροφος του παρουσιαστή παραχώρησε δηλώσεις πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή “Happy Day” λέγοντας πώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στην θεραπεία και πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός όταν κάποιος βρίσκεται σε ΜΕΘ δεν μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξος. Είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχτεί τεράστιο κύμα αγάπης», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο ΥΓΕΙΑ με λοίμωξη του αναπνευστικού και παραμένει στην εντατική μονάδα θεραπείας. Ο παρουσιαστής είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν χρόνο με σοβαρή λοίμωξη.

Όπως μετέφερε και η Κατερίνα Καινούργιου στο τέλος της εκπομπής της, «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής και συνεργάτης της, αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ και είναι καλά στην υγεία του.

«Ο Ανδρέας μας αποσωληνώθηκε, ήδη έχει αρχίσει και επικοινωνεί και ευχόμαστε να είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments